Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Le creuset pata pyöreä Cerise (punainen)

SKU
21177240602430

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

245,90 €
Cerise (punainen)
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Le Creuset ovaali pata

Le Creuset ovaali pata on loistava haudutusväline, koska se säilyttää tasaisen lämpötilan hyvin pitkään. Tämä valurautapata on myös erinomainen leivonnassa. Esimerkiksi leivän paistaminen valurautapadassa tekee leivälle todella rapean kuoren ja ihanan pehmeän sisuksen. Nämä pataleivät muistuttavatkin paljon oikeassa leivinuunissa paistettuja leipiä. 

Emalipinta

Le Creuset -patojen emalointipinta on erityisen kestävää ja siihen tulee vähemmän harmillisia lohkeamia. Emalointi sekä suojaa estää makujen tarttumisen sen sisäpintaan että estää ruostumista.  Pata soveltuu myös ruoan säilytykseen, eikä sitä tarvitse öljytä kuten emaloimatonta valurautapataa. Emalipinta on helppo puhdistaa. Emalin kanssa käytettäväksi suosittelemme puisia ja muovisia työvälineitä.

Le Creuset -patojen historia

Le Creuset -padan historia juontaa juurensa lähes sadan vuoden päähän. Tuolloin ranskalaiset Armand Desaegher ja Octave Aubecq toivat markkinoille emaloidun valurautapadan. Le Creusetin tunnusomainen ”liekkiväritys” oli mukana jo ensimmäisestä padasta lähtien, joka oli oranssin värinen (Volcanic).

Le Creusetin padat ovat säilyneet hyvin samanlaisina läpi historian. Maineikas historia ja aina korkea laatu ovat tehneet Le Creuset -padasta myös modernin keittiön klassikon. Vuonna 1925 markkinoille tuotu pata on saanut monet muutkin valmistajat emaloitujen patojen pariin. Le Creuset on kuitenkin mielestämme se aito ja alkuperäinen emaloitu pata.

Värit ovat oleellinen juttu, kun Le Creuset on kyseessä. Patoja saa meiltä seuraavissa väreissä: oranssipunainensininenkiiltävä musta ja valkoinen.

Valurautapadan käyttö

Vaikka emalipinta on erittäin kestävä, muutama asia kannattaa muistaa: älä käytä emaloidun astian kanssa metallisia työvälineitä ja varo nopeita lämmönvaihteluita – esimerkiksi jäisten ainesten laittaminen savuavan kuumaan pataan voi vaurioittaa emalipintaa.

Muista myös, ettei kuumaan pataan saa koskaa kaataa kylmää vettä tai nostaa sitä jäähtymään suoraan esimerkiksi pakastimeen tai talvi-ilmaan. Kuuma pata kannattaa jäähdyttää ajan kanssa, minkä jälkeen se voidaan huuhdella esimerkiksi kylmällä vedellä tai siirtää pata pakkaseen.

Katso tarkemmat käyttöohjeet vieressä olevasta lisätiedot välilehdeltä.

Lisätietoja
SKU 21177240602430
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.