Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Le Creuset pata pyöreä 4,2 l coastal blue (sininen)

SKU
21177244202430

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

245,90 €

Le Creuset pata 4,2l (useissa väreissä)


Le Creuset valurautapata on monelle se kaikkein ikonisin pataklassikko, jonka näkeminenkin saa veden kielelle ja ajatukset herkullisiin pataruokiin.


Le Creuset -pata on monipuolinen keittiön työjuhta, joka säilyttää tasaisen lämpötilan pitkään ja on omiaan ruoanlaitossa, jossa ruokaa haudutetaan rauhassa matalalla lämpötilalla.


Oikein käytettynä ja huollettuna Le Creuset -pata kestää vuosikymmeniä, joten hankkimalla sen nautit mykistävän maukkaista pataruoista ja leivistä loppuelämäsi.


Paras apuväline Le Creuset -padalla ruskistamiseen ja hämmentämiseen on laadukas ja kuumuutta kestävä Le Creusetin oma silikoninen nuolija, eli spatula. Sillä saat kaavittua ja hämmennettyä todella helposti esimerkiksi lihat tai vihannekset  reunoja myöten ja paistotuloksesta tulee tasainen.


Voi pestä astianpesukoneessa. Tuotteella on elinikäinen takuu.


Padan halkaisija 24cm

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Le Creuset pata 26cm 5,3l coastal blue

Le Creuset  5,3litran  pata on loistava haudutusväline, koska se säilyttää tasaisen lämpötilan hyvin pitkään. Tämä valurautapata on myös erinomainen leivonnassa. Esimerkiksi leivän paistaminen valurautapadassa tekee leivälle todella rapean kuoren ja ihanan pehmeän sisuksen. Nämä pataleivät muistuttavatkin paljon oikeassa leivinuunissa paistettuja leipiä. 

Emalipinta

Le Creuset -patojen emalointipinta on erityisen kestävää ja siihen tulee vähemmän harmillisia lohkeamia. Emalointi sekä suojaa estää makujen tarttumisen sen sisäpintaan että estää ruostumista.  Pata soveltuu myös ruoan säilytykseen, eikä sitä tarvitse öljytä kuten emaloimatonta valurautapataa. Emalipinta on helppo puhdistaa. Emalin kanssa käytettäväksi suosittelemme puisia ja muovisia työvälineitä.

Le Creuset -patojen historia

Le Creuset -padan historia juontaa juurensa lähes sadan vuoden päähän. Tuolloin ranskalaiset Armand Desaegher ja Octave Aubecq toivat markkinoille emaloidun valurautapadan. Le Creusetin tunnusomainen ”liekkiväritys” oli mukana jo ensimmäisestä padasta lähtien, joka oli oranssin värinen (Volcanic).

Le Creusetin padat ovat säilyneet hyvin samanlaisina läpi historian. Maineikas historia ja aina korkea laatu ovat tehneet Le Creuset -padasta myös modernin keittiön klassikon. Vuonna 1925 markkinoille tuotu pata on saanut monet muutkin valmistajat emaloitujen patojen pariin. Le Creuset on kuitenkin mielestämme se aito ja alkuperäinen emaloitu pata.

Värit ovat oleellinen juttu, kun Le Creuset on kyseessä. Patoja saa meilltä eri väreissä.

Valurautapadan käyttö

Vaikka emalipinta on erittäin kestävä, muutama asia kannattaa muistaa: älä käytä emaloidun astian kanssa metallisia työvälineitä ja varo nopeita lämmönvaihteluita – esimerkiksi jäisten ainesten laittaminen savuavan kuumaan pataan voi vaurioittaa emalipintaa.

Muista myös, ettei kuumaan pataan saa koskaa kaataa kylmää vettä tai nostaa sitä jäähtymään suoraan esimerkiksi pakastimeen tai talvi-ilmaan. Kuuma pata kannattaa jäähdyttää ajan kanssa, minkä jälkeen se voidaan huuhdella esimerkiksi kylmällä vedellä tai siirtää pata pakkaseen.

Halkaisija sisältä 24cm, tilavuus 420cl. Konepesunkestävä. Sopii myös induktio-liedelle. Elinikäinen takuu!

Le Creuset -padan kanssa sopii käytettäväksi erinomaisesti Le Creusetin oma nuolija, eli spatula. Sillä kaapii ruokaa esimerkiksi ruskistettaessa reunoja myöten.

Lisätietoja
SKU 21177244202430
Takuu .

Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.