Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Valkoviinilasi SPIEGELAU AUTHENTIS 4 kpl

SKU
4400182

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

49,90 € 44,90 € Säästät: 5,00 €

SPIEGELAU AUTHENTIS -valkoviinilasi, 4kpl  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Valkoviinilasi SPIEGELAU AUTHENTIS 4 kpl
Valkoviinilasi SPIEGELAU AUTHENTIS 4 kpl Valkoviinilasi SPIEGELAU AUTHENTIS 4 kpl Valkoviinilasi SPIEGELAU AUTHENTIS 4 kpl

Spiegelau Authentis -valkoviinilasit takaavat täydellisen nautinnon lempiviineillesi. Lasit ovat monikäyttöisiä ja sopivat hyvin reissuun, mökille, veneeseen tai piknikille. Kätevä pakkaus, jossa lasit on helppo kuljettaa mukana!

Nauti tästä lasista kuivat ja aromaattiset valkoviinit sekä rosé- viinit.

Pakkaus sisältää 4 lasia.

Spiegelau on yksi Euroopan vanhimmista lasivalmistajista ja kuuluu nykyään Riedel-yhtymään. Spiegelau suunnittelee laadukkaita viini- ja erikoislaseja sekä huippupanimoiden kanssa yhteistyössä olutlaseja erikoisoluille.

Authentis-sarja on Spiegelaun maailmanlaajuisesti myydyin lasisarja ja se sisältää erityylisille viineille tarkoitettuja laseja. Sarja on saanut paljon kiitosta esteettisyydestään, kestävyydestään (testattu kestämään 1500 pesukertaa konepesussa muuttumattomana) sekä monikäyttöisyydestään. Sarjan valkoviinilasi on palkittu monikäyttöisimpänä tasting-lasina erityylisille viineille.

Lisätietoja
SKU 4400182
Toimitusaika TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-7 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.