Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Monthly Archives: October 2017

 1. Madeleine-leivokset

   
  Tämän reseptin meille antoi käyttöömme kondiittori-mestari, leipuri M. Angelo Musa, joka
  Lue lisää »
 2. Miksi juuri De Buyerin Elastomoule -vuoat?


  Miksi juuri De Buyerin Elastomoule -vuoat? 

   
  Elastomoule on erittäin korkeatasoinen silikonivuoka, jonka silikonin sisässä on metallijauhetta. Metallijauheen ansiosta paistokset saavat kauttaaltaan täydellisen paistopinnan, jota normaalit silikonivuoat eivät tekisi.
   
   
  Nämä maailman arvostetuimpien leipurien suosimat vuoat kestävät lämpötiloja -70°C:sta aina 300°C:een. Ne siis soveltuvat erinomaisesti sekä pakastamiseen että korkeissa lämpötiloissa paistamiseen. Vuoassa on luonnollinen tarttumattomuuspinta, eivätkä ne vaadi voitelua. Nämä ovat erittäin elastisia, ja siksi leivokset ovat saatavissa helposti irti.
   

  Jotta lämpö
  Lue lisää »
 3. Lampaan osat ja perinteiset ruuat

  Lampaanliha on todella hienosyistä ja pehmeää. Se säilyy noin 10 kuukautta pakastimessa, minkä jälkeen itse sulatus kannattaa tehdä aina hitaasti jääkaapissa.


  Lampaanlihan kudosten sisällä ei ole rasvaa, vaan rasva sijoittuu lihaskudosten päälle ja väleihin. Rasva onkin helposti poistettavissa. Lampaanliha vaatii pidemmän kypsytysajan kuin vähärasvaisempi karitsa. Myös mieto kypsytyslämpö on oleellinen.


  Tässä sisälämpötiloja:
  - Lampaan paahtopaisti ja lampaan kare kannattaa jättää sisältä reilusti roseeksi. Sopiva sisälämpötila on 54–58 astetta.
  - Sisä- ja ulkofile jää niin ikään sisältä roseeksi. Lampaan fileen sopiva sisälämpötila on 58 astetta.
  - Lampaan paisti ja -viulu on parhaimmillaan hiukan punertavina, jolloin sopiva sisälämpötila on noin 65 astetta.


  Kun sisälämpötila on 70 astetta on liha täysin kypsää. Paistoalustaksi suosittelemme alumiinista uunivuokaa ja maustamiseen

  Lue lisää »
 4. Kananlihan monet eri muodot

   

  Tähän olemme koostaneet kaiken olennaisen, mitä sinun tarvitsee tietää kananlihan eri tyypeistä. Alumiininen uunivuoka on muuten hyvä paistoalusta näille! 

   

   

  Broileri

  Lue lisää »
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.