Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Monthly Archives: November 2017

 1. Burgerit PAISTAn tapaan

  Jauhenlihan laadusta

   

  Burgereissa on minusta pari asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä.


  Ensinnäkin kaupan

  Lue lisää »
 2. Vehnäleipä ja vehnäjuuri

  Jos haluat oikeasti todella maukasta ja rakenteeltansa täydellistä leipää, kannattaa leipä tehdä itse käyttäen kohotukseen leipäjuurta. Tämä on hiukan työläs tapa, mutta lupaan palkinnon tulevan maussa ja rakenteessa. Kun ensimmäisen kerran saat tehtyä onnistuneen leivän,
  Lue lisää »
 3. Paella

  Paella on siitä kiva ruoka, ettei raaka-aineiden

  Lue lisää »
 4. Pizzapohja ja tomaattikastike

  Pizza - valmistusohje


  Ainekset pizzapohjaan

  Ainekset tomaattikastikkeeseen

   


   


   

   

  Onnistuneen pizzan valmistukseen tarvitset vain vähän keittiötarvikkeita: pizzakivipizzalapiokulhospatula ja tietysti uuni tai esimerkiksi grilli. Näillä teet helposti ja nopeasti kaikki työvaiheet. Hyvänä lisänä on myös keittiövaaka, jolla varmistat pizzataikinan oikeat mittasuhteet.

   

  Pizza kostuu käytännössä neljästä kivijalasta: taikina, tomaattikastike (tätä ei ole valkoisissa pizzoissa), mozzarellajuusto ja oliviiöljy. Näiden lisäksi tulee viellä täytteet, joissa perusraaka-aineiden lailla, tulisi käyttää aina mahdollisimman korkealuokkaisia täytteitä.

   


   

  Taikina on pizzan ydin

   

  Hyvän pizzan ydin on taikina. Siinä ei kannata oikaista, teet sitten paksumpipohjaista, napolilaistyylistä pizzaa tai ohuempaa ja rapeampaa roomalaistyylistä pizzaa, pohja määrittelee valtavasti pizzan makua ja laatua.

   

  Taikinan valmistamiseen on ”oikeita” ohjeita, suurinpiirtein yhtä monta kuin on pizzan tekijöitäkin. Kuitenkin yksi tärkeimmistä seikoista hyvässä pizzapohjassa on riittävän pitkä kohotus. Kohotuksen aikana

  Lue lisää »
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.