Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Monthly Archives: November 2017

  1. Burgerit PAISTAn tapaan

    Jauhenlihan laadusta

     

    Burgereissa on minusta pari asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä.


    Ensinnäkin kaupan

    Read more »
  2. Vehnäleipä ja vehnäjuuri

    Jos haluat oikeasti todella maukasta ja rakenteeltansa täydellistä leipää, kannattaa leipä tehdä itse käyttäen kohotukseen leipäjuurta. Tämä on hiukan työläs tapa, mutta lupaan palkinnon tulevan maussa ja rakenteessa. Kun ensimmäisen kerran saat tehtyä onnistuneen leivän,
    Read more »
  3. Paella

    Paella on siitä kiva ruoka, ettei raaka-aineiden

    Read more »
  4. Pizzapohja ja tomaattikastike

    Pizza - valmistusohje


    Ainekset pizzapohjaan

    Ainekset tomaattikastikkeeseen

     


     


     

     

    Onnistuneen pizzan valmistukseen tarvitset vain vähän keittiötarvikkeita: pizzakivipizzalapiokulhospatula ja tietysti uuni tai esimerkiksi grilli. Näillä teet helposti ja nopeasti kaikki työvaiheet. Hyvänä lisänä on myös keittiövaaka, jolla varmistat pizzataikinan oikeat mittasuhteet.

     

    Pizza kostuu käytännössä neljästä kivijalasta: taikina, tomaattikastike (tätä ei ole valkoisissa pizzoissa), mozzarellajuusto ja oliviiöljy. Näiden lisäksi tulee viellä täytteet, joissa perusraaka-aineiden lailla, tulisi käyttää aina mahdollisimman korkealuokkaisia täytteitä.

     


     

    Taikina on pizzan ydin

     

    Hyvän pizzan ydin on taikina. Siinä ei kannata oikaista, teet sitten paksumpipohjaista, napolilaistyylistä pizzaa tai ohuempaa ja rapeampaa roomalaistyylistä pizzaa, pohja määrittelee valtavasti pizzan makua ja laatua.

     

    Taikinan valmistamiseen on ”oikeita” ohjeita, suurinpiirtein yhtä monta kuin on pizzan tekijöitäkin. Kuitenkin yksi tärkeimmistä seikoista hyvässä pizzapohjassa on riittävän pitkä kohotus. Kohotuksen aikana

    Read more »
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.