Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Monthly Archives: June 2020

  1. Pinaatti-feta-pasta

    Tämä pikapasta syntyi jämistä jääkaapissa. Pasta on mahtava ruoka, kun raaka-aineena voi käyttää lähes mitä vain. Tässä pinaatti-fetapastassa yhdistyy hienot kasvisten maut, jotka kruunaa feta. Tämä pikapasta syntyi jämistä jääkaapissa. Pasta on mahtava ruoka, kun raaka-aineena voi käyttää lähes mitä vain. Tässä pinaatti-fetapastassa yhdistyy hienot kasvisten maut, jotka kruunaa feta.


    Tänään kaapista löytyi (annos kahdelle):Tänään kaapista löytyi (annos kahdelle):


    - 150g pinaattia
    - 10 kirsikkatomaattia
    - 1 sipuli
    - 6 mini parsakaalia
    - pala fetaa
    - 1 dl kuohukermaa
    - kourallinen spagettia
    - koristeeksi Parmesan-juustoa ja silmusalaattia
    -150g pinaattia


    Kuullota sipuli voissa tai öljyssä. Valmistamiseen voit käyttää paistinpannua,

    Read more »
  2. Täydellinen pizzapohja pizzakivellä

    Viikko takaperin testailtiin pizzan valmistamista kunnon pizzakivell&auml. Kyseessä on astetta järeämpi väline, nimittäin Laavu-pizzakivi, jolla on paitsi kokoa niin myös näköä. Varsinaisen käyttötarkoituksensa lisäksi olemme aika varmoja, että tätä tullaan käyttämään meidän viini-iltojen juustoalustana.


    Pizzan valmistuksessa meitä on aina kiehtonut pohja ja se, miten siitä saa rouskuvan rapean. Pääosaa näyttelevät luonnollisesti täytteet, mutta pohjalla on aivan olennainen rooli makukokonaisuuden luomisessa. Lasi laadukasta Rieslingiä ja makuelämys on taattu.


    Ohutpohjainen pizza paahdetulla punajuurella, kukkakaalilla ja sinihomejuustomoussella


    Pizzapohja (ohjeesta tulee 2 kpl pohjia):

    -

    Read more »
  3. Pataleipä

    Mikä onkaan parempaa kuin viikonloppuna uunista aamiaispöytään nostettu lämmin pataleipä?


    Saimme käyttöömme Laavun 3-in-1 valurautapannun. Mietimme, mikä olisi sopiva ruoka padan testailuun ja koska meillä oli suunnitteilla vappubrunssi, päätimme tehdä nyt kovasti suosiossa olevaa pataleipää. Tämä oli toinen kerta, kun kyseistä herkkua teimme ja lieneekö syynä uusi resepti, Laavun pata vaiko molemmat, mutta lopputulos oli aivan täydellinen!


    Koska padan kantta voi käyttää erillisenä pannuna, tämä oli tosi kätevä paketti nimenomaan tämän pataleivän tekoon, koska kuoren rapeuden lisäämiseksi paiston lopussa

    Read more »
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.