häälahja

 

Häälahja

 

Mikä on kenellekin sopiva häälahja, on kysymys, joka tulee nopeasti esiin jokaiselle hääkutsun saajalle. Esimerkiksi mitä häälahjaksi parille jolla on jo kaikkea?

 

Tämänkertainen teksti on aika kaupallispainotteinen mutta koitan nostaa tässä oikeasti haluttuja häälahjaideoita ja häälahjavinkkejä, joiden avulla löytyy ehkä se oikea häälahja.

 

– Koko eliniän kestävä tuote kuvastaa avioliiton pysyvyyttä, jolloin häälahja kulkee tulevan perheen arjessa koko heidän elämänsä. Mikä voisi olla sen kauniimpi ajatus. –


Verkkokauppamme on keskittynyt vain laadukkaimpiin ja pitkäikäisimpiin markkinoilla oleviin keittiötarvikkeisiin, jotka sopivat erinomaisesti häälahjaksi. Olisihan se mukava että häälahja kestää pariskunnan eliniän ja häälahja jää mukavaksi muistoksi myös jälkipolville.

 

Nykyään hääpari tekee häälahjalistan, toivomistaan asioista, jotka usein liittyvät juurikin keittiötarvikkeisiin. Usein hääpari ei ehdi kaiken häähumun keskellä ottamaan selvää jokaisen tuotteen ominaisuuksista, vaan häälahjalista tehdään esimerkiksi jonkun marketin valikoimien perusteella.

 

Mitä häälahjaksi

 

Oma vastaukseni on että mielummin paljon laatua ja vähän määrää. Häälahja voi olla hyvin yhteisostos vaikka kavereiden kesken, jolloin häälahja voi olla oikeasti kaunis, kestävä ja laadukas keittiön desingklassikko, vaikka sen hinta olisi hiukan markettitavaraa kalliimpi.

 

Ohessa häälahjaideoita joista kasaamalla hääparin keittiö on heti ensimmäisen hääyön jälkeen ammattikokin tasolla ja jokaiselle häälahjalle on oikeasti oma käyttötarkoituksena.

 

Häälahja miehelle

 

Ehdottomat häälahjasuosikkini miehille on taottu japanilainen Yaxell Zen kokkiveitsi. Siinä yhdistyvät mystinen samuraiperinne ja äärimmäinen tyylikyys ja laatu. Toinen suosikkini on tietysti de Buyer hiiliteräspannu, joka on yksi parhaista pannuista esimerkiksi pihvin paistamiseen. Molemmat näistä häälahjoista ovat käytännössä eliniän kestäviä. Hiiliteräspannun tilalle erinomainen häälahja on myös Le Creuset valurautainen parilapannu.

 

Häälahja naiselle

 

Yleensä häälahja toivotaan palvelevan hääparista molemipia osapuolia, jolloin esimerkiksi kokkiveitsen rinnalle sopii erinomaisesti äärimmäisen kaunis Le Creuset vuoka, joka toimii niin vuokaruokien teossa kuin myös näyttävissä kauttauksissa. Ja tietysti designklassikko Le Creuset valurautapata, on aina varma valinta, joka sopii niin kotiin kuin mökillekin ja siinä haudutetun ruoan ympärille on tulevan perheen idyllistä kokoontua. Ja yksi tuote jota harvoin hankitaan on pieni kuparinen kasari, jossa valmistuvat maukkaat liemet ja kastikkeet. Se on vain yksikertaisesti sympaattisen näköinen ja silti ylivertainen ominaisuuksiltaan mihin tahansa pinnoitettuun kattiilaan nähden. Kuparikattila on takuuvarma ihastuksen herättäjä uuden perheen keittiössä.

 

Toivottavasti löydätte juuri ne häälahjat jotka sopivat hääparille ja ennenkaikkea, kuten alussa sanoin, mielestäni eliniän kestävä tuote kuvastaa avioliiton pysyvyyttä, jolloin häälahja kulkee tulevan perheen arjessa koko heidän elämänsä. Mikä voisi olla sen kauniimpi ajatus.