Tämä pikapasta syntyi jämistä jääkaapissa. Pasta on mahtava ruoka, kun raaka-aineena voi käyttää lähes mitä vain. Tässä pinaatti-fetapastassa yhdistyy hienot kasvisten maut, jotka kruunaa feta. Tämä pikapasta syntyi jämistä jääkaapissa. Pasta on mahtava ruoka, kun raaka-aineena voi käyttää lähes mitä vain. Tässä pinaatti-fetapastassa yhdistyy hienot kasvisten maut, jotka kruunaa feta.


Tänään kaapista löytyi (annos kahdelle):Tänään kaapista löytyi (annos kahdelle):


- 150g pinaattia
- 10 kirsikkatomaattia
- 1 sipuli
- 6 mini parsakaalia
- pala fetaa
- 1 dl kuohukermaa
- kourallinen spagettia
- koristeeksi Parmesan-juustoa ja silmusalaattia
-150g pinaattia


Kuullota sipuli voissa tai öljyssä. Valmistamiseen voit käyttää paistinpannua, kattilaa tai wokkipannua. Tässä vaiheessa hyvä laittaa pasta kiehumaan. Lisää kuullotetun sipulin joukkoon pilkotut parsat.


Kun parsat ovat saaneet väriä, heitä sekaan pestyt pinaatit. Kun pinaatit ovat “vetistyneet” lisää joukkoon kerma, paloiteltu tai revitty feta, pippuri ja suola. Kiehauta kastike nopeasti ja lisää joukkoon puolitetut tomaatit. Anna hautua muutaman minuutin.


Lappaa pasta lautaselle, kastike päälle ja koristele silmusalaatilla ja parmesaanilla. Valmistukseen ei mene paljoa yli 20 minuuttia.