Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Brasserie parila 27 cm

SKU
1018870

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €

Brasserie parila 27 cm

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Fiskars Brasserie parila

Fiskars Brasserie grillipannu, on emaloitu sekä sisä- että ulkopinnalta. Emalointi helpottaa parilan puhdistamista ja pohjan emalointi ehkäisee keraamisten- ja induktiotasojen naarmuuntumista. Emalointi myös ehkäisee makujen imeytymisen valurautaan. Valurauta on huokoinen materiaali jonka vuoksi ilman emalointia siihen imeytyy maut valmistettavasta raaka-aineesta. Parila antaa paistettaville raaka-aineille kauniin paistopinnan ja samalla se vähentää rasvan imeytymistä raaka-aineisiin. Fiskars Brasserie parila onkin erinomainen paistinpannu mm. pihvin paistamiseen.

Brasserie parila on varustettu puisella kahvalla, joka suojaa kahvan kuumumiselta. Pannussa on myös apukahva, puisen kahvan vastapuolella, joka helpottaa pannun käsittelyä.

Parila voidaan laittaa uuniin. Hyvä tapa paistaa pihvi on lämmittää valurautapannu erittäin kuumaksi, jonka jälkeen pihviin paistetaan kaunis ja maukas paistopinta. Kun pihvin pinnat on ns. paistettu kiinni, siirretään pannu uuniin n.120 asteeseen, jossa pihvi annetaan kypsyä haluttuun sisälämpötilaan. Näin pihviin muodostuu maukas paistopinta, sen ollessa sisältä juuri oikean kypsyinen. Pihvin sisälämpötilan varmistamiseksi suosittelemme käytettäväksi laadukasta paistomittaria. Muista antaa pihvin levätä hetki ennen leikkaamista. Näin lämpö ehtii tasaantua, eikä lihasnesteet valu pois pihviä leikatessa.

Valurautapannut tulee pestä aina käsin.

Fiskars

Fiskars Oyj Abp on vanhin yhä toiminnassa oleva suomalainen yritys. Fiskars on perustettu vuonna 1649 ja sen juuret ovat Fiskarsin Ruukissa, Pohjan kunnassa. Fiskars aloitti rautatuotteiden, kuten naulojen ja metallisten työvälineiden valmistajana. Sittemin Fiskars on tullut tunnetuksi monista muistakin maailmalla palkintoja keränneistä tuotteista, kuten sakset ja kirveet.

Vuonna 2015 valurautapannut siirtyivät Fiskars tuotemerkin alle, ollen aikaisemmin konserniin kuuluvan Hackmanin tuotteita.

Lisätietoja
SKU 1018870
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.