Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Brasserie valurautapannu

SKU
1018869

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

47,90 €

Fiskars Brasserie valurautapannu 27 cm


Valurautapannu on erinomainen paistinpannu silloin kun paistettavalle raaka-aineelle halutaan kaunis ja maukas paistopinta. Valurautapannu on erinomainen valinta varsinkin pihvien paistamiseen. Fiskars Brasserie valurautapannu on erittäin pitkäikäinen.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Fiskars Brasserie paistinpannu

Fiskars Brasserie valurautainen paistinpannu on emaloitu sekä sisä- että ulkopinnalta. Emalointi helpottaa puhdistamista ja ehkäisee raaka-aineiden makujen imeytymisen huokoiseen valurautaan. Tämä on erittäin tärkeää varsinkin jos valurautapannulla paistetaan esimerkiksi kala- ja lihatuotteita. Pohjan emalointi ehkäisee myös keraamisten ja induktioliesien naarmuuntumista.

Valurauta säilyttää lämmön pitkään, jonka vuoksi pannu on erinomainen paistettaessa tuotteita joille halutaan maukas paistopinta ja tuote kypsytetään loppuun hiukan miedommalla lämmöllä. Onkin hyvä tapa kuumentaa valurautapannu erittäin kuumaksi ja paistaa tuotteisiin nopeasti paistopinta, jonka jälkeen pannu nostetaan liedeltä ja tuote annetaan kypsyä ns. jälkilämmöllä.

Fiskars Brasserie valurautapannuissa on puinen kahva joka ei kuumu pannun lämmetessä. Puisen kahvan vastaakkaisella puolella on pieni apukahva, joka helpottaa pannun käsittelyä.

Valurautapannut tulee pestä aina käsin, eikä niitä saa laittaa astianpesukoneeseen.

Fiskars Brasserie paistinpannun halkaisija on 27 cm ja pohjan halkaisija 21 cm.

Lisätietoja
SKU 1018869
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.