Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

#Coffeeaid 10kpl suodatinjauhatus, SUPPORT KIT, jokaisesta pussista 3€ lyhentämättömänä paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tukemiseen

SKU
COFFEEAID10KPL-SUODATIN
Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Varastotuote. Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää !

99,00 €

Keskipaahtoinen kahvisekoitus Latinalaisesta Amerikasta. Maussa pehmeää kaakaomaisuutta ja toffeen makeutta. Jokaisesta pussista 3€:a lyhentämättömänä paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tukemiseen. Lue alta tarkempi kuvaus.


+ Guatemala, Huehuetenango
+ Kolumbia, Inga Aponte, Nariño
+ ProsessointiWashed

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

#Coffeeaid 10kpl suodatinjauhatus, SUPPORT KIT, jokaisesta pussista 3€ lyhentämättömänä paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tukemiseen
#Coffeeaid 10kpl suodatinjauhatus, SUPPORT KIT, jokaisesta pussista 3€ lyhentämättömänä paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tukemiseen #Coffeeaid 10kpl suodatinjauhatus, SUPPORT KIT, jokaisesta pussista 3€ lyhentämättömänä paikallisten kahviloiden ja ravintoloiden tukemiseen

Näinä poikkeuksellisina aikoina monen pk-yrityksen tulevaisuus ja sen mahdollistamat työpaikat ovat vaarassa. On tärkeää, että ihmiset jatkavat kuluttamistaan mahdollisuuksien mukaan ja, että kuluttaminen kohdistuu niihin yrityksiin, jotka kärsivät eniten.


Record Coffee Company on vajaan kolmen vuoden olemassaolonsa ajan panostanut jälleenmyyjäliiketoimintaan. Nyt kun ravintolat ja kahvilat ovat joko suljettu tai ainakin elävät historiansa hiljaisimpia ja vaikeimpia aikoja, vaikuttaa tilanne luonnollisesti. .


Tämän vuoksi lanseeraamme #coffeeaid -kahvin, jonka ostamalla tuet sekä meitä paahtimona että sinua lähinnä olevia, paikallisia pk-sektorin kahviloita ja ravintoloita. Kahvia myydään sekä PAISTA.fi kautta että Record Coffee Companyn verkkokaupan kautta.


Jokaisesta myydystä #coffeeaid -kahvipussista laitamme kolme (3) euroa sivuun. Ja aina kun kymmenen (10) #coffeeaid -kahvipussia on myyty, ostamme 30 euron arvoisen lahjakortin paikalliseen kahvilaan tai ravintolaan. Tämän lahjakortin itseään lähellä olevaan yritykseen saa aina se henkilö, joka on tehnyt kymmenennen kahvipakettiostoksen.


Tilausta tehdessäsi Record Coffee Company ottaa sinuun yhteyttä muun muassa kohteesta, josta toivoisit lahjakortin ostettavan. Lahjakortit hankitaan kahviloista ja ravintoloista. Voit myös kertoa meille ystäväsi tai sukulaisesi yrityksen, jos tämä ei itse ole huomannut ilmoittautua mukaan. Tasapuolisuuden vuoksi emme osta samasta yrityksestä useampaa lahjakorttia niin kauan kun ilmoittautuneita yrityksiä riittää.

Lisätietoja
SKU COFFEEAID10KPL-SUODATIN
Takuu .

Toimitusaika Varastotuote. Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää !
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.