De Buyer

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-100 / 155

Sivu:

  1. 1
  2. 2

De Buyer


Yli satavuotias de Buyer on maailman arvostetuimpia hiiliterästuotteiden tuottajia. De Buyerin pannujen laatu on jalostunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja perinteinen design.


Etenkin de Buyerin hiiliteräspannuilla on ikoninen maine ja ne ovat haluttuja perintökaluja vuosikymmenien käytön jälkeen. Kun pannu vuosien varrella tummuu, sen tarttumattomuus paranee. Samalla syvenee myös pannun tarina!


Olemme itsekin hiiliteräspannujen suurkuluttajia ja Paista-kaupasta löytyykin ammatti- ja vaativaan kotikäyttöön sopivia de Buyer-hiiliteräspannuja joka lähtöön: pienistä blinipannuista aina suuriin, kahdella kahvalla varustettuihin maalaispannuihin. Koska jokaisen keittiön tarpeet ovat erilaisia, löytää meiltä myös lettu-, omeletti- ja wokkipannut.


De Buyer keittiövälineet - Paista kuin ammattilainen!


De Buyerin pannut ovat markkinoiden paksuimpia hiiliteräspannuja. Paksuuden vuoksi ne kestävät erittäin hyvin eri lämmönlähteitä verrattuna ohuempiin hiiliteräspannuihin. Ohuet hiiliteräspannut kun tahtovat vääntyä, kun niitä käytetään induktioliedellä.


Eleganttia ja charmanttia laatua keittiöösi saat de Buyerin Prima Matera -kuparipannuista ja -kattiloista. Prima Matera -sarjan innovatiivisen lämpöä ja sähköä johtavan kuparikuoren ansiosta ruokasi valmistuvat tasaisesti. 

De Buyerin kuparipannuja
 ja –kattiloita voit käyttää induktioliedellä. Lämmönsäätely on helppoa, koska kupari lämpenee ja jäähtyy nopeasti sen loistavan lämmönjohtavuuden vuoksi. Prima Matera -keittiövälineiden sisäpinta on ruostumatonta terästä, joten niiden puhdistus on helppoa.


Kun sinulla on laadukkaat ja oikeat kokkausvälineet, niin paistaminen sujuu ja luistaa kuin parhainkin voisula. Peruskokkailussa pärjäät paremmin kuin hyvin 26 cm:n hiiliteräspannulla tai tyylikkäällä 27 cm:n Prima Matera -kuparipannulla.


De Buyerin kattiloistakasareista ja pannuista löydät siis juuri itsellesi sopivat laadukkaat kokkausvälineet!


Ammattilaiset vannovatkin de Buyerin keittiövälineiden nimeen, joten varoitus on paikallaan. Sillä näitä ranskalaisia de Buyerin välineitä käytettyäsi sinäkin saatat yhtyä tuohon ammattilaisten kuoroon.

Bon appétit!


Pieni hetki