Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

de Buyer Affinity kattila 5,4 litraa

SKU
3742.24

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

335,00 €
de Buyer Affinity kattila 5,4 litraa
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer Affinity kattila edustaa markkinoiden korkeinta laatua niin kestävyyden kuin ominaisuuksiensakin puolesta. De Buyer Affinity kattila valmistetaan innovatiivisella viisikerrostekniikalla, jolloin kattila on ulkoa ruostumatonta terästä ja sisältä alumiinia. Tilavuus on 5,4 litraa. 

Kattilan seinämävahvuus on 2,3 mm, joka on n.3 kertaa paksumpi kuin edullisissa sandwich -tekniikalla tehdyissä kattiloissa. Kattilan valmistustekniikka mahdollistaa kattilan todella nopean reagoinnin lämpötilan vaihteluihin. Kattila lämpenee kauttaaltaan todella nopeasti ja liedeltä pois nostettaessa kattila jäähty välittömästi, jolloin ruoan kypsyminen saadaan pysäytettyä nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin tarkkuutta vaativien reduktioiden ja muiden ruokien valmistuksessa. De Buyer Affinity kattila muistuttaa ominaisuuksiltaan paljon kuparikattilaa.

De Buyer Affinity kattilat valmistetaan Ranskassa ja ne ovat täysin saumatomia yhdestä viisikerroksisesta metallilevystä muotoiltuja, poiketen edullisista “sandwich” tekniikalla tehdyistä kattiloista.

Edullisten kattiloiden sandwich tekniikan ongelmana on pohjan kuumeneminen huomattavasti kattilan laitoja enemmän, jolloin lämmön säätely tasaisesti koko ruoalle on vaikeaa. Esimerkiksi maitoa keitettäessä sandwich -pohjaisissa kattiloissa maito alkaa ensiksi kuplimaan keskeltä ja palaa näin helposti pohjaan. Tämän vuoksi viisikerrostekniikalla tehty de Buyer Affinity kattila on ammattilaisten suosima, ruoanlaitossa jossa vaaditaan täydellistä onnistumista.

Myös kattiloissa suosimme pinnoittamattomia tuotteita, jolloin kattilasta ei irtoa ruokaa mitään kemikaaleja ja muita ainesosia. Innovatiivinen valmistusmenetelmä, materiaalit ja tasainen lämmönjakautumisen ehkäisee pohjaanpalamista ja ruoan tarttumista kattilan reunoille ja pohjaan, jonka vuoksi kattila ei vaadi pinnoitetta. Tämä omalta osaltaan tukee kattilan ekologisuutta, koska oikein käytettynä kattila kestää koko eliniän.

De Buyer Affinity kattila on oikea vaihtoehto silloin kun haluat täydelliset ominaisuudet ja arvostat tuotteen tyylikkyyttä ja kestävyyttä sekä tuotteen alkuperällä on merkitystä, niin tuotantotapojen kuin ekologisuudenkin muodossa.

Lisätietoja
SKU 3742.24
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.