de Buyer alumiininen uunivuoka

Tuotekoodi: 7664.35

TARJOUS
-10% 08.03. asti

de Buyer alumiininen uunivuoka

Lisää kuvia

SUPERTYYLIKÄS ALUMIINIVUOKA omaan keittiöön tai lahjaksi! 


de Buyer viisi kerroksisesta alumiinista tehty uunivuoka, toimii erinomaisesti mm. raaka-aineiden ruskistamiseen uunissa tai lieden päällä. Erittäin tyylikäs tarjoiluastia mm. grillijuhliin. Koko on 35 x 25 x 5 cmSaatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 90,00 €

Hinta: 99,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Uunivuoka De Buyer

De Buyer pinnoittamaton uunivuoka/ ruskistuspannu on ihanteellinen työväline kun teet esimerkiksi uunijuureksia tai kypsennät isomman määrän lihaa. Alumiini on kuparin ohella yksi parhaista lämmönjohtumis ominaisuuksiltaan, joten vuoka reagoi todella nopeasti lämpötilaan ja mahdollistaa raaka-aineiden ruskistuksen. Vuoka on erittäin tyylikäs ja viimeistelty, jonka vuoksi voit käyttää tätä myös hienona tarjoiluastiana ja mikä parasta, tässä ruoat pysyvät lämpimänä pitkään myös kun olet nostanut astiat pöydälle. 

Koko on 35 x 25 x 5 cm
Paino: 1,94kg

de Buyer viisikerroksisesta alumiinista tehty uunivuoka soveltuu liedelle, uuniin ja grilliin. 

Huom. ei sovellu induktioliedelle. 

Vuoka on ihanteellinen mm. kasvisten tai lihan ruskistamiseen. Ajaton muotoilu tekee vuoasta ihanteellisen tarjoiluastian mm. grillijuhliin. Vuoka on erittäin helppo pestä kuumalla vedellä sekä astianpesuaineella. Voi pestä astianpesukoneessa ph-neutraalilla, alumiinille sopivalle, pesuaineella

 

Lisätietoa

Tuotenumero 7664.35
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

de Buyer alumiininen uunivuoka53

Pieni hetki