Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Blinipannu de BUYER, ∅ 27cm, hiiliteräs

SKU
5612.03

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

61,90 €
Blinipannu de BUYER, ∅ 27cm, hiiliteräs
 • Nopea toimitus

 • Ilmainen vaihto

 • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer blinipannu:

 • Bilinit, röstiperunat, pienet omeletit, banaaniletut jne.
 • Täydellinen, rapea paistotulos.
 • Johtaa erinomaisesti lämpöä ja paistaa nopeasti blinit ym. isommallekin porukalle.
 • Elinikäinen pannu, non-stick -ominaisuus paranee jatkuvasti käytössä.
 • Sopii kaikille liesille ja lämmönlähteille.
 • HUOM! Ainoastaan blinipannun kolme syvennystä ottavat kiinni levyyn. 

Koko:

 • Ulkohalkaisija: 27cm
 • Korkeus: 1,2cm
 • Seinämävahvuus: 1mm
 • Paino: 1,11kg

Tilaa pannun mukana myös tuubi Muurikan silavaa, jolla saat tehtyä rasvapolton!

Varsinkin blinipannun kanssa suosittelemme käytettäväksi silikonista spatulaa ja muovikärkistä paistinlastaa, jotta rasvapoltosta tullut tarttumattomuuspinta pysyy erinomaisena.

Blinin herkkä ja kuohkea rakenne vaatii paljon työvälineiltä, jonka vuoksi hiiliteräksinen blinipannu on tärkeimpiä valintoja kun haluat täydellisiä blinejä.

Pinnoitetuista pannuista poiketen hiiliteräspannun tarttumattomuusominaisuudet paranevat jatkuvasti iän myötä. Koska hiiliteräspannut ovat täysin pinnoittamattomia, blineihisi ei joudu pinnoitukseen käytettyjä kemikaaleja ja materiaaleja, kuten esimerkiksi käytössä kuluneista teflonpannuista. 

Ei ole sattumaa, että hiiliteräksinen blinipannu on ammattilaisten valinta kun ruoanlaitolta vaaditaan täydellistä onnistumista. Teräksen lämmönjakautuminen, sen kestävyys ja tarttumattomuusominaisuudet ovat keskeisiä, kun raaka-aineille halutaan täydellinen paistopinta. Hiiliteräs onkin ominaisuuksiltaan valurautaan verrattavissa, mutta on kuitenkin kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilan muutoksiin. Hiiliteräspannun käyttö onkin miellyttävää ja helppoa.

De Buyer:

de Buyer on ranskalainen keittiötarvikkeita valmistava yritys, jonka tuotteet on tehty kestämään vaativimpia olosuhteita. Tuotteiden käytännöllisyys yhdistyy ajattoman klassiseen ulkonäköön ja äärimmäiseen kestävyyteen, mikä tekee de Buyer tuotteista sukupolvelta toiselle säilytettäviä keittiön aarteita. Varsinkin de Buyerin hiiliteräspannut ovat saavuttaneet ikonisen maineen ja ovat haluttuja perintöjä vuosikymmenien käytön jälkeen: mitä mustemmaksi ne tulevat, sitä parempi on tarttumattomuuspinta. Hiiliteräspannun hinta on samaa luokkaa tavallisten pinnoitettujen markettipannujen kanssa, joten ajan myötä hilliteräspannun hankinta maksaa itsensä takaisin kerta toisensa jälkeen.

Blinipannu induktioliedelle:

De Buyerin hiiliteräksinen blinipannu on erinomainen paistinpannu induktioliedelle, kaasuliedelle, grillille ja kaikille muille liesityypeille.

Hiiliteräspannun käyttöönotto (hiiliteräspannun rasvapoltto):

Hiiliteräspannuille pitää tehdä ennen ensimmäistä käyttökertaa rasvapoltto, joka luo pohjan pannun tarttumattomuusominaisuuksille.

Aluksi paistinpannu tulee pestä huolellisesti lämpimässä vedessä, jonka jälkeen se kuivataan. Tämän jälkeen pannu laitetaan liedelle ja lämpötila keskilämmölle. Pannun pintaan sivellään ohuelti silavaa, jonka jälkeen liesi säädetään täysille. Pannua pidetään hetken aikaa liedellä siten, että silava alkaa savuamaan reilusti. Pannun väri alkaa pikkuhiljaa muuttumaan ruskeaksi. Tämän jälkeen pannun annetaan jäähtyä hiukan, jonka jälkeen ylimääräinen rasva pyyhitään huolellisesti talouspaperilla pois. Rasvapoltto kannattaa toistaa vähintään kolme-neljä kertaa (mieluummin 10-11). Näin pintaan saadaan hyvä tarttumattomuusominaisuus. Ohjeet rasvapolttoon löydät myös täältä.

Hiiliteräspannun hoito:

Hiiliteräspannu kestää metallilastan käyttöä – toisin kuin pinnoitettu paistinpannu. Hiiliteräspannun pintaa ei kuitenkaan kannata hangata metallisilla työvälineillä, ettei se naarmuunnu, koska se heikentää tarttumattomuusominaisuutta. Jos pannun pinta ajan myötä naarmuuntuu tai ruoka alkaa tarttua pannun pohjaan, voidaan paistinpannu hioa kauttaaltaan esimerkiksi hienolla vesihiomapaperilla , jonka jälkeen pannulle tehdään uudelleen rasvapoltto.

Jos hiiliteräspannun pohja menee ajan myötä kuperaksi esimerkiksi todella kovissa lämpötiloissa, voidaan se suoristaa kääntämällä pannu ympäri ja kopauttamalla vasaralla paistinpannun pohjaan.

Hiiliteräspannun puhdistus:

Hiiliteräspannun puhdistus tehdään aina pelkällä kuumalla vedellä. Pannua ei saa koskaan pestä astianpesukoneessa, eikä sen pesemisessä saa käyttää pesuaineita. Myöskään kuumaa pannua ei saa pestä kylmällä vedellä. Tämä voi vaurioittaa pannua. Pesun jälkeen pannu kuivataan huolellisesti talouspaperilla ja sen pintaan sivellään kevyt kerros ruokaöljyä, joka suojaa pannua ruostumiselta.

Lisätietoja
SKU 5612.03
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Saatavilla. Toimitusaika arviolta 3-6 arkipäivää
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.