Hiiliteräspannu DE BUYER CARBONE PLUS, ∅ 28cm

Tuotekoodi: 5110.28

Hiiliteräspannu DE BUYER CARBONE PLUS, ∅ 28cm

Lisää kuvia

 • Hilliteräspannu FIN: MIkä on hiiliteräspannu?
 • Hiiliteräspannu De buyer rasvapoltto uunissa

De Buyer Carbone Plus -lettupannu. Carbone-sarjan pannujen valmistuksessa ei ole, eikä liioin tuotteen suoja-aineena varastoinnin ja kuljetuksen aikana, käytetty eläinkunnan tuotetta. Hiiliteräksestä valmistettu pannu ei sisällä PFOA-yhdisteitä eikä PTFE-rasvoja. Perinteikäs De Buyer on valmistanut pannuja Ranskassa niin ammattilaisten kuin kotien käyttöön jo vuodesta 1830.

Saatavuus: Saatavilla, toimitusaika 7-14 arkipäivää

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
49,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

De Buyerin lettupannuna tunnettu matalareunainen hiiliteräspannu on klassikko. Carbone-sarjan pannujen valmistuksessa eikä liioin tuotteen suoja-aineena varastoinnin ja kuljetuksen aikana ole käytetty eläinkunnan tuotetta. Hiiliteräksestä valmistettu pannu ei sisällä PFOA-yhdisteitä eikä PTFE-rasvoja. Perinteikäs De Buyer on valmistanut pannuja Ranskassa niin ammattilaisten kuin kotien käyttöön jo vuodesta 1830.

 • Tuotteessa ei ole mitään eläinkunnasta peräisin olevaa.
 • Kuumenematon kahva, jolla ergonominen muotoilu.
 • Tarttumaton pinta syntyy käytössä.
 • Särkymätön: kestää käytössä ikuisesti.
 • Erinomaiset lämmönjohto- ja paisto-ominaisuudet.
 • Soveltuu kaikille lämmönlähteille ja liesitasoille.
 • Valmistettu Ranskassa.

Mitat:

 • Korkeus: 4 cm
 • Pituus: 50,5 cm
 • Paksuus: 3mm
 • Pohjan halkaisija: 20,5 cm
 • Pannun yläosan halkaisija: 28 cm
 • Paino: 2,1 kg

Pannu vain paranee käytössä:


Korkealaatuisesta hiiliteräksestä valmistettu pannu on käytössä ikuinen. Pannu kuumenee nopeasti ja lämpö jakautuu tasaisesti. Hiiliteräspannuun muodostuu käytössä tarttumaton pinta, joka vain paranee käytössä. Paistopinta on erinomainen. Pannun kahva on kestävä, kuumenematon ja käytössä ergonominen. Uunissa pannu kestää 280°C lämpöä. Kahvassa on ripustamista varten reikä. Pannun kanssa voi huoletta käyttää myös metallisia työvälineitä.


Erinomainen paistokyky:


Pannun erinomainen paistokyky korkeissa lämpötiloissa mahdollistaa niin kutsutun Maillardin reaktion, joka parantaa raaka-aineiden ominaisia makuja, aromeja ja värejä. Lisäksi tällä pannulla paistaessa on vaivatonta saavuttaa raaka-aineiden sisältämien nesteiden karamellisaatio, jossa kirpeät maut taittuvat lempeäksi makeudeksi (sipulit, porkkanat jne.). Matalareunainen hiiliteräspannu sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti perinteisten ranskalaistyylisten, ohuiden crêpesien ja paksumpien, kuohkeiden amerikkalaisten pancakesien paistamiseen. Pannun matalan reunan ansiosta lätty, crêpe tai pancake on helppo kääntää, paistaa rapeareunaiseksi herkuksi ja pinota tarjoiluastiaan.

De Buyer Carbone Plus sopii käyttöön kaikille lämmönlähteille ja liesitasoille, myös induktiotasolle, grilliin, uuniin ja avotulelle.


Muutama ohje pannun uudelle omistajalle:


Käyttöönotto: Pese pannu kauttaaltaan huolella lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Kuivaa pannu hyvin ja levitä pinnoille hieman kasviöljyä. Ennen pannun käyttöönottoa tee pestylle pannulle rasvapoltto.

Hoito-ohje: Pyyhi pannu käytön jälkeen puhtaaksi ja huuhtele tarvittaessa kuumalla vedellä. Älä käytä pannun puhdistamiseen astianpesuainetta. Älä jätä pannua likoon. Älä pese pannua astianpesukoneessa, ettei pannu altistu ruostumiselle.

Vinkki: Laita pannulle hieman rasvaa esilämmittäessäsi pannua. Pannulle kannattaa laittaa hiukan öljyä myös käytön jälkeen, koska se suojaa pannua ja vahvistaa tarttumattomuutta. Käytännössä tuote kestää ikuisesti.

Lisätietoa

Tuotenumero 5110.28
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki