Hiiliteräs uunivuoka de Buyer Mineral B

Tuotekoodi: 5664.40

TARJOUS
-20% 21.09. asti

Hiiliteräs uunivuoka de Buyer Mineral B

Lisää kuvia

de Buyer Uunivuoka


de Buyer Mineral B hiiliteräs – uunivuoka on äärimmäisen laadukas, Ranskassa valmistettu ammattilaistuote, joka kestää oikein käytettynä todella pitkään. 


de Buyer hiiliteräksinen uunivuoka on ihanteellinen mm. kaikeen ruskistamiseen ja uunissa paistamiseen. Hiiliteräs – uunivuoka on täydellinen vuoka esimerkiksi grillaamiseen tai avotulella ruoan tekoon. Äärimmäisen kestävyyden ja todella hyvän lämmönsietokyvyn vuoksi uunivuoka on todella monikäyttöinen. Uunivuoka sopii uunin ja grillin lisäksi kaikille liesityypeille, mukaanlukien induktioliesi.


Uunivuoka sisältää teräksisen paistoritilän.


Leveys: 46,8 cm, syvyys: 33,2 cm, korkeus: 10 cm

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 140,95 €

Hinta: 175,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Hiiliteräs – uunivuoka käyttöönotto ( hiiliteräs rasvapoltto )

Hiiliteräsvuoalle pitää tehdä ennen ensimmäistä käyttökertaa rasvapoltto, joka luo pohjan pannun tarttumattomuusominaisuuksille.

Aluksi vuoka tulee pestä huolellisesti lämpimässä vedessä, jonka jälkeen se kuivataan. Tämän jälkeen vuoka laitetaan liedelle ja lämpötila keskilämmölle. PVuoan pintaan sivellään ohuelti silavaa jonka jälkeen liesi säädetään täysille. Vuokaa pidetään hetken aikaa liedellä, siten että silava alkaa savuamaan reilusti. Vuoan väri alkaa muuttua ruskeaksi. Tämän jälkeen vuoka annetaan jäähtyä hiukan jonka jälkeen ylimääräinen rasva pyyhitään huolellisesti talouspaperilla. Rasvapoltto kannattaa toistaa vähintään kolme-neljä kertaa, mielummin 10-11, jotta pintaan saadaan hyvä tarttumattomuusominaisuus. Ohjeet rasvapoltosta löydät täältä.

Hiiliteräs – uunivuoka hoito

Hiiliteräksinen uunivuoka kestää metallilastan käyttöä, toisin kuin pinnoitettu uunivuoka. Hiiliteräsvuoan pintaa ei kuitenkaan kannata hangata metallisilla työvälineillä siten että se naarmuuntuu. Tämä heikentää tarttumattomuusominaisuutta. Jos vuoan pinta ajanmyötä naarmuuntuu tai ruoka alkaa tarttua sen pohjaan, voidaan vuoka hioa esimerkiksi hienolla vesihiomapaperilla kauttaaltaan, jonka jälkeen vuoalle tulee tehdä rasvapoltto.

Jos hiiliteräs -uunivuoan pohja menee ajanmyötä kuperaksi, esimerkiksi todella kovissa lämpötiloissa, voidaan se suoristaa kääntämällä vuoka ympäri ja kopauttamalla vasaralla paistinpannun pohjaan.

Hiiliteräs – uunivuoka puhdistus

Hiiliteräs -uunivuoan puhdistus tehdään aina pelkällä kuumalla vedellä. Vuokaa ei saa koskaan pestä astianpesukoneessa, eikä sen pesemisessä saa käyttää pesuaineita. Myöskään kuumaa vuokaa ei saa pestä kylmällä vedellä. Tämä voi vaurioittaa vuokaa. Pesun jälkeen vuoka kuivataan huolellisesti talouspaperilla ja sen pintaan sivellään kevyt kerros ruokaöljyä, joka suojaa uunivuokaa ruostumiselta.

 
 

Lisätietoa

Tuotenumero 5664.40
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki