Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Hiiliteräspannu de BUYER MINERAL B PRO, ∅ 24cm

SKU
5680.24
Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Saatavilla. Toimitusaika arviolta 3-6 arkipäivää

100,00 € 70,00 € Säästät: 30,00 €

Mineral B Pro -pannu on De Buyerin hiiliteräspannujen lippulaivamalli. Siinä on kaikki tavallisen Mineral B -hiiliteräspannun loisto-ominaisuudet, mutta entistäkin paremmalla kahvalla. Pannu on koko ruoanlaittomaailman ylistämä ranskalainen superklassikko sekä ylivertaisten paisto-ominaisuuksien lisäksi käytännössä ikuinen! Rosterinen Pro-kahva sopii hyvin käteen ja lisää käyttömukavuutta sekä monipuolisuutta, koska sen ansiosta pannua voi käyttää kuumassa uunissa tai grillissä ilman miten haluaa. Rasvapoltto onnistuu helposti tähän käyttöön testatulla Muurikan silavalla. Pannun pinta pysyy jatkuvasti parhaimmillaan, kun käyttää muovi- tai silikonikärkistä paistinlastaa.


Michelin-tasoiset paisto-ominaisuudet ja lämmönjohtavuus. Tarttumattomuus paranee käytössä. Ei sisällä terveydelle vaarallisia irtoavia tai hilseileviä pinnoitteita. Kestää oikein käytettynä perinnöksi asti. Sopii kaikille liesille ja lämmönlähteille. Tuotteet ovat keränneet satoja viiden tähden arvosteluja. Nämä pannut soveltuvat kaikenlaisten raaka-aineiden paistamiseen.  • Nopea toimitus

 • Ilmainen vaihto

 • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer hiiliteräspannu ø 24 cm sopii kaikkeen normaaliin paistamiseen!  Myös uunikäyttöön!


Yleistä hiiliteräspannuista:


Koko ruoanlaittomaailman ylistämä ranskalainen superklassikko. Ylivertaisten paisto-ominaisuuksien lisäksi de Buyerin hiiliteräspannu on käytännössä ikuinen!


 • Sopii kaikille liesille, myös induktio, avotuli ja grilli!
 • Pannu kestää todella paljon kaikkia kolhuja.
 • Käytännössä on ikuinen, siksi myös takuunkin uskallamme sanoa olevan ikuinen
 • Tuotteet ovat keränneet satoja viiden tähden arvosteluja 
 • Nämä pannut soveltuvat kaikenlaisten raaka-aineiden paistamiseen.

Mineral B – Prolla vai ilman?


Jos tarvetta varsinaiseen paistinpannun uuni/grillikäyttöön ei ole, äkkiseltään valinta Mineral B (Element) ja Mineral B Pro -mallin välillä voi tuntua hankalalta. Mineral B Pron muotoiltu rosterikahva on monen mielestä tavallista versiota parempi, mutta kyse on pitkälti makuasiasta.

Mineral B -pannu on tarkoitettu pääasiassa liedellä käytettäväksi. Sen epoksipinnoitettu kahva kestää 200 asteen lämpötilaa 10 minuuttia. Siinä ajassa paistaa hyvin esimerkiksi pihvit loppuun, mutta pidemmässä ajassa kahvan pinnoite voi vahingoittua.

Mineral B Pro -pannun rosterikahva kestää lämpöä kaikessa ruoanlaittoon liittyvässä uuni- tai grillikäytössä. Mineral B Pro loistaa esimerkiksi erilaisia paistettuja perunaruokia tai lämpimiä lisäkkeitä tehtäessä.

Yleisesti ottaen Mineral B Pro -pannun kahva on muotoiltu hieman paremmin käteen sopivaksi. Kyseessä on makuasia, mutta Pro-kahva on erityisesti naisten mieleen.

Jos epäröit, kannattaa valita varmuudeksi Mineral B Pro -malli: hintaero on elinikäiseen pannuun suhteutettuna pieni.


Mineral B Pro -hiiliteräspannu:


Mineral B Pro -hiiliteräspannun paisto-ominaisuudet ovat tuttuja Mineral B -hiiliteräspannuista. Pannu varaa ja johtaa lämpöä erittäin hyvin, eikä hyydy. Tällä pannulla voi kirjaimellisesti paistaa ja ruskistaa, eikä teflonpannun tapaan keittää lihaa liemessään.

Hiiliteräspannua ei käytännössä voi pilata kuin täydellisellä piittaamattomuudella ja ruosteella, sillä epäonnistuneimmankin rasvapolton voi helposti uusia. Pahoin kärventyneen pannun voi hioa ronskisti vaikka hiomapaperilla, ja pannu on jälleen kuin uusi.

Jämerät hiiliteräspannut ovat tietysti hieman teflonpannuja painavampia. Keveys kuitenkin tarkoittaa pannuissa yleensä vain yhtä asiaa: pannu ei kestä.

De Buyerin hiiliteräspannut kelpaavat maailman huippukokkien Michelin-keittiöihin, mutta hinta sopii kotikokkailijan kukkarolle.


De Buyer:


De Buyer on ollut maailman arvostetuimpia hiiliterästuotteiden tuottajia yli sadan vuoden ajan. Pannujen laatu on jalostunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Perinteinen design on erittäin käytännöllinen yhä.

Etenkin de Buyerin hiiliteräspannuilla on ikoninen maine ja ne ovat haluttuja perintökaluja. Pannun tarina kehittyy yhdessä tummuvan rasvapolttopinnan kanssa.

Olemme itse paatumattomia hiiliteräspannujen suurkuluttajia. Meiltä löytyykin vaativaan käyttöön sopivia hiiliteräspannuja joka lähtöön: pienistä blinipannuista aina suuriin, kahdella kahvalla varustettuihin maalaispannuihin. Koska jokaisen keittiön tarpeet ovat erilaisia, löytää meiltä myös lettu-, omeletti-, ja wokkipannut.


Soveltuvat liesityypit:


Sopii mille tahansa lämmönlähteelle leivinuunista induktioon - myös grilliin tai nuotiolle.


Koko:


 • Ulkohalkaisija: 24cm
 • Korkeus: 3,5cm
 • Seinämävahvuus: 2,5mm
 • Paino: 1,44kg

Mineral B Pro -pannun käyttöönotto:


Hiiliteräspannu täytyy aluksi aina rasvapolttaa.


 • Pese varastointirasva ja pyyhi pannu kuivaksi.
 • Lämmitä pannua keskilämmöllä ja sivele siihen öljyä/rasvaa.
 • Nosta lieden tehoa niin, että pannu alkaa hiljalleen savuta ja tummua.
 • Anna pannun tummeta minuutista kahteen. Pyyhi ja jäähdytä pannu.
 • Toista 3-4 kertaa. Paras lopputulos tulee jopa 10 kerralla!

Kun pohja on ruskistunut, anna pannun jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen rasva pois. Toista prosessia: 3-4 kertaa riittää jo hyvään tulokseen, mutta paras tulos voi vaatia jopa 10-11 toistokertaa. Täältä löydät vielä kootut ohjeet rasvapolttopuuhiin.


Mineral B Pro -hiiliteräspannun hoito:


Pannu kestää myös metallisia työvälineitä, mutta kannattaa suosia silikonisia, puisia tai muovisia paistinlastoja. Näin pidät pannun pinnan aina huippukunnossa.

Huono rasvapolttopinta kannattaa hioa pois teräsvillalla tai hiomapaperilla ja tehdä rasvapoltto uudestaan.

Jos Mineral B Pro -pannun kanssa käyttää hyvin kovia lämpötiloja, pohja voi joskus mennä kuperaksi. Suorista pohja kopauttamalla vasaralla ylösalaisin olevan hiiliteräspannun pohjaa.


Mineral B Pro -pannun puhdistus:


Pese Mineral B Pro -pannu pelkällä kuumalla vedellä ja käsin. Pinttyneen tai tarttuneen ruoan voit hangata pesusienellä tai karhunkielellä.

Älä laske tulikuumaan pannuun kylmää vettä, koska pannu voi vääntyä.

Kuivaa hiiliteräspannu aina pesun jälkeen paperilla tai liedellä jälkilämmöllä ja sivele siihen ruokaöljyä, niin se ei ruostu. Näin nautit Mineral B Pro -pannustasi vuodesta toiseen.

Mineral B Pro -pannu on investointi, joka kannattaa hankkia mahdollisimman aikaisin. Säästät selvää rahaa, ympäristöä sekä kierojen ja hilseilevien pannujen kanssa palavia hermoja.


Asiakkaidemme kertomaa De Buyer -hiiliteräspannusta:


"Myitte hienon pannun (24cm de Buyer)! Tein rasvapolton ensin ankanrasvalla ja sitten kulmäpuristetulla rypsiöljyllä. Jälkimmäisellä tuli mielestäni parempaa jälkeä. Oli hieman hankalaa saada pannu tasaisesti kuumaksi ja rasva hiiltyi pannun keskeltä. Sitten keksin lämmitellä pannua vain reunoilta pikkulevyllä. Tuli loistava. Nyt onnistuu munan paistaminen kuin teflonilla. Ja takaisin en vaihda. Löin teflonipannut metallinkeräykseen. Mulla on vielä yksi tefloniwokki. Kun se tummuu tilaan teräksisen tilalle!" -Esa


Mitä suositellaan ostettavaksi mukaan? Rasvapoltto: liesiVinkkimme sinulle: 


Lisätietoja
SKU 5680.24
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Saatavilla. Toimitusaika arviolta 3-6 arkipäivää
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.