Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Pro 28cm

Lisää kuvia

 • Hilliteräspannu FIN: MIkä on hiiliteräspannu?
 • Hiiliteräspannu De buyer rasvapoltto uunissa

Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Pro 28cm

Tuotekoodi: 5680.28

Uskomme vakaasti, että tämä peruskoon De Buyer Mineral B Pro on hinta-laatusuhteeltaan maailman paras paistinpannu monipuoliseen paistamiseen. 


Mineral B Pro -pannu on De Buyerin hiiliteräspannujen lippulaivamalli. Siinä on kaikki tavallisen Mineral B -hiiliteräspannun loisto-ominaisuudet, mutta entistäkin paremmalla kahvalla.


Käteen hyvin sopiva, rosterinen Pro-kahva lisää käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. Sen ansiosta pannua voi käyttää kuumassa uunissa tai grillissä ilman rajoituksia.


Rasvapoltto onnistuu helposti ja varmasti, kun hankit tähän käyttöön testattua Muurikan silavaa.

Saatavuus: Tuotetta tulossa varastoon 21.6.2019 -> toimitetaan heti kun varastossa

Tarjoushinta 63,95 €

Hinta: 79,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

 • Täydelliset paisto-ominaisuudet ja lämmönjohtavuus.
 • Non-stick -pinta vain paranee käytössä.
 • Ei terveydelle haitallisia irtoavia pinnoitteita.
 • Kestää oikein käytettynä vuosisatoja.
 • Sopii kaikille liesille.

Mineral B Pro vai Mineral B?

Mineral B -pannu on tarkoitettu pääasiassa liedellä käytettäväksi. Sen epoksipinnoitettu kahva kestää 200 asteen lämpötilaa 10 minuuttia. Siinä ajassa paistaa hyvin esimerkiksi pihvit loppuun, mutta pidemmässä ajassa kahvan pinnoite voi vahingoittua.

Mineral B Pro -pannun rosterikahvan voit puolestaan laittaa uuniin tai grilliin täysin huoletta vaikka yön ajaksi. Siitä on hyötyä esimerkiksi erilaisia paistettuja perunaruokia tai lämpimiä lisäkkeitä tehtäessä.

Lämmönkeston lisäksi Mineral B Pro -pannun kahva on muotoiltu hieman paremmin käteen sopivaksi. Kyseessä on makuasia, mutta varsinkin monet naiset pitävät siitä enemmän kuin perinteisen hiiliteräspannun kahvasta.

Jos olet kahden vaiheilla, kannattaa valita varmuudeksi Mineral B Pro -malli, sillä ero hinnassa on vain pieni. De Buyer mineral B Pro on yksinkertaisesti paras hiiliteräspannu.

Mineral B Pro -hiiliteräspannu

Mineral B Pro -hiiliteräspannun ominaisuudet ovat ergonomista ja kuumuudenkestävää rosterikahvaa lukuunottamatta tuttuja muista hiiliteräspannuista.

Jokainen hiiliteräspannua kokeillut tietää sen paisto-ominaisuudet. Pannu varaa ja johtaa loistavasti lämpöä, eikä hyydy helposti. Tällä pannulla voi oikeasti paistaa ja ruskistaa, eikä vain keittää lihoja niistä valuvissa liemissään.

Hiiliteräspannua ei käytännössä voi pilata kuin puhki ruostuttamalla, sillä epäonnistuneimmankin rasvapolton voi helposti uusia. Tarvittaessa pannun voi hioa vaikka hiomapaperilla; lopputulos voi olla jopa uutta parempi.

Koska hiiliteräspannut ovat jämäkkää tekoa, ne ovat jonkin verran teflonpannuja painavampia. Keveys kostautuu kuitenkin aina pannun kestävyydessä.

Huonosti lämpöä johtavat, kieroutuvat ja hilseilevät pannut ovat hiiliteräspannun hankinnan jälkeen vain ikävä muisto.

Ruoanlaiton ammattilaiset maailmalla vannovat de Buyerin hiiliteräspannujen nimeen pannujen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja kestävyyden takia.

de Buyer

Yli satavuotias De Buyer on maailman arvostetuimpia hiiliterästuotteiden tuottajia. De Buyerin pannujen laatu on jalostunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja perinteinen design.

Etenkin de Buyerin hiiliteräspannuilla on ikoninen maine ja ne ovat haluttuja perintökaluja vuosikymmenien käytön jälkeen. Kun pannu vuosien varrella tummuu, sen tarttumattomuus paranee. Samalla syvenee myös pannun tarina.

Olemme itsekin hiiliteräspannujen suurkuluttajia ja Paista-kaupasta löytyykin ammatti- ja vaativaan kotikäyttöön sopivia de Buyer hiiliteräspannuja joka lähtöön: pienistä blinipannuista aina suuriin, kahdella kahvalla varustettuihin maalaispannuihin. Koska jokaisen keittiön tarpeet ovat erilaisia, löytää meiltä myös lettu-, omeletti-, ja wokkipannut.

Soveltuvat liesityypit

Mineral B Pro hiiliteräspannu käy liedelle kuin liedelle. Se toimii erinomaisesti myös grillissä ja nuotiolla. Induktiolieden kanssa kannattaa välttää kaikkein korkeimpia lämpötehoja, eivätkä ne näin hyvin lämpöä johtavan pannun kanssa ole tarpeenkaan. Kun malttaa mielensä tehon kanssa, säästyy nopeasta lämmönvaihtelusta johtuvalta vääntymiseltä.

Koko

 • Ulkohalkaisija: 28cm
 • Pohjan halkaisija:
 • Korkeus: 4cm
 • Seinämävahvuus: 3mm
 • Paino: 2,17kg

Mineral B Pro -pannun käyttöönotto

Jokainen hiiliteräspannu täytyy aluksi rasvapolttaa.

Paistinpannusta pestään ensin varastointirasva ja se pyyhitään kuivaksi. Sitten pannua lämmitetään keskilämmöllä ja siihen sivellään ohuelti öljyä/rasvaa, esimerkiksi silavaa tai pellavansiemenöljyä. Tämän jälkeen lieden tehoa voi hieman nostaa. Kun annat pannun sauhuta hetken liedellä, pannun pohjan väri alkaa tummua kohti ruskeaa.

Kun pohja on ruskistunut, anna pannun jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen rasva pois. Toista prosessia: 3-4 kertaa riittää jo hyvään tulokseen, mutta paras tulos voi vaatia jopa 10-11 toistokertaa. Täältä löydät vielä kootut ohjeet rasvapolttopuuhiin.

Mineral B Pro -hiiliteräspannun hoito

Toisin kuin pinnoitettu paistinpannu, hiiliteräspannu kestää myös metallisia työvälineitä. Jos mahdollista, kannattaa kuitenkin suosia silikonisia, puisia tai muovisia paistinlastoja. Näin rasvapolttopinta säilyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Jos rasvapolttopinta menee huonoksi ja pannu alkaa tarttua, pohjan voi hioa vesihiomapaperilla ja rasvapolttaa uudelleen.

Jos Mineral B Pro -pannun kanssa käyttää hyvin kovia lämpötiloja, pohja voi kupristua. Sen voi helposti suoristaa kopauttamalla vasaralla ylösalaisin olevan hiiliteräspannun pohjaa.

Mineral B Pro -pannun puhdistus

Pese Mineral B Pro -pannu pelkällä kuumalla vedellä ja käsin. Pinttyneen tai tarttuneen ruoan voit hangata pesusienellä tai karhunkielellä.

Älä laske tulikuumaan pannuun kylmää vettä, koska pannu voi vääntyä.

Kuivaa hiiliteräspannu aina pesun jälkeen paperilla tai liedellä jälkilämmöllä ja sivele siihen ruokaöljyä, niin se ei ruostu. Näin nautit Mineral B Pro -pannustasi vuodesta toiseen.

Mineral B Pro -pannu on investointi, joka kannattaa hankkia mahdollisimman aikaisin. Säästät selvää rahaa, ympäristöä sekä kierojen ja hilseilevien pannujen kanssa palavia hermoja.

 

Vinkkimme sinulle: Lisätietoa

Tuotenumero 5680.28
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileRasvapoltto-ohje (149.1 KB)Lataa tiedosto

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Pro 28cm4.8132

Pieni hetki