de Buyer omelettipannu 24cm


De Buyer omelettipannu


de Buyer hiiliteräksisen omelettipannun pyöristetyt reunat helpottavat perinteisen omeletin reunojen kääntämistä. Tämä näppärän kokoinen pannu on omiaan niin munaruokien kuin esimerkiksi lettujenkin paistossa. Täydellinen pannu grillin sivukeittimeen.



  • Käytännössä tuhoutumaton pannu.

  • Luonnollinen tarttumattomuuspinta – ei enää elimistöön päätyviä teollisia pinnoitteita.

  • Pyöristetyt reunat helpottavat lastan ujuttamista omelettien tai lettujen alle.


Pannun mukana kannattaa tilata myös tuubi Muurikan silavaa, jolla saat tehtyä rasvapolton.


 

Sku: 5611.24

39,90 €
de Buyer omelettipannu 24cm 4 5

de Buyer omelettipannu 24cm

Lisää kuvia

de Buyer omelettipannu 24cm

Tuotekoodi: 5611.24


De Buyer omelettipannu


de Buyer hiiliteräksisen omelettipannun pyöristetyt reunat helpottavat perinteisen omeletin reunojen kääntämistä. Tämä näppärän kokoinen pannu on omiaan niin munaruokien kuin esimerkiksi lettujenkin paistossa. Täydellinen pannu grillin sivukeittimeen.



  • Käytännössä tuhoutumaton pannu.

  • Luonnollinen tarttumattomuuspinta – ei enää elimistöön päätyviä teollisia pinnoitteita.

  • Pyöristetyt reunat helpottavat lastan ujuttamista omelettien tai lettujen alle.


Pannun mukana kannattaa tilata myös tuubi Muurikan silavaa, jolla saat tehtyä rasvapolton.


 

Saatavuus:

HETI VARASTOSSA! 1-2 arkipäivää!

39,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Koko

  • Ulkohalkaisija: 24cm
  • Pohjan halkaisija: 16cm
  • Korkeus: 3,8cm
  • Seinämävahvuus: 2,5mm
  • Paino: 1,34kg

Hiiliteräspannu

Hiiliteräspannu on yksi keittiön tärkeimmistä välineistä. Hiiliteräspannun tarttumattomuusominaisuuksien paraneminen iän ja käytön myötä tekee siitä ylivertaisen teflonpannuihin verrattuna. Hiiliteräspannu on myös terveellinen valinta: siitä ei irtoa ruokaan teflonpannujen lailla pinnoituskemikaaleja ja -materiaaleja. 

Kun arvostaa paistopintaa ja makua, on hiiliteräspannu ehdoton valinta. Hiiliteräs jakaa lämmön nopeasti ja tasaisesti koko pannun alueelle. Ero tavanomaisiin, hitaasti lämpöä johtaviin paistinpannuihin on kuin yöllä ja päivällä. Hiiliteräspannu todella paistaa: paistettavien raaka-aineiden pinnoista tulee mahtavan rapeita ja jauheliha todella ruskistuu – ei pelkästään keity.

Hiiliteräspannu muistuttaa paisto-ominaisuuksiltaan valurautapannua. Se on kuitenkin huomattavasti valurautaista paistinpannua kevyempi, jonka takia sen käsittely onnistuu hyvin vähemmilläkin voimilla. Lisäksi hiiliteräspannu reagoi nopeammin lämpötilan vaihteluihin. Koska hiiliteräs ei ole yhtä huokoinen materiaali kuin valurauta, se ei ime makuja itseensä ruokaa laitettaessa ja soveltuu hyvin valkuaispitoisten raaka-aineiden – kuten kananmunien tai kalan – paistamiseen.

Hiiliteräspannun parhaimpia puolia on se, että se ei voi käytännössä mennä pilalle, vaan huonostikin pidetyn pannun voi huoltaa vähällä vaivalla uudenveroiseksi.

Käytännössä ikuinen, mutta edullinen paistinpannu, joka paistaa äärettömän hyvin? Kun on kerran hiiliteräspannun ostanut, ei vanhaan ole paluuta.

Ammattilaiset kautta maailman vannovat hiiliteräspannun nimeen sen kestävyyden ja ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Hankkimalla hiiliteräspannun vähennät huomattavasti lyhytkestoisista ja huonoista pannuista syntyvää turhaa jätekuormaa.  

Millainen on hyvä hiiliteräspannu?

Hiiliteräspannua valitessa on syytä kiinnittää huomiota pannun seinämävahvuuteen. Mitä paksumpi teräs, sitä kestävämpi tuote. De Buyer Mineral B hiiliteräspannut ovat markkinoiden paksuimpia, jonka takia ne eivät väänny herkästi. Tämä on usein ongelmana ohuissa hiiliteräspannuissa. Varsinkin induktiolieden kovimmat tehot voivat vääntää pannua, kun siihen kohdistuu liian nopea lämpötilan muutos.

Valikoimastamme löydät ammatti- ja vaativaan kotikäyttöön tarkoitettuja de Buyer Mineral B -hiiliteräspannuja joka lähtöön, pienistä omelettipannuista aina suuriin, kahdella kahvalla varustettuihin, paistinpannuihin. Lisäksi saat meiltä erikoispannut, kuten blini- ja wokkipannut.

de Buyer -hiiliteräspannu

de Buyer on valmistanut Ranskassa hiiliterästuotteita jo toista sataa vuotta. De Buyerilla on erittäin arvostettu maine hiiliteräspannujen tuottajana, ja pannujen laatu ja käytettävyys on hiotunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Tuotteissa käytännöllisyys yhdistyy ajattoman klassiseen ulkonäköön ja äärimmäiseen kestävyyteen, eikä ole ainuttakaan syytä, miksi pannut eivät periytyisi sukupolvelta toiselle. Varsinkin de Buyer hiiliteräspannut ovat saavuttaneet ikonisen maineen ja ovat haluttuja perintöjä vuosikymmenien käytön jälkeen – mitä mustemmaksi ne tulevat, sitä parempi on tarttumaton pinta. Hiiliteräspannun hinta on lähes sama kuin tavanomaisten pinnoitettujen markettipannuilla, joten ajan myötä hilliteräspannun käyttö tulee huomattavasti edullisemmaksi. Eikä kyse ole pelkästää säästämisestä – hyvällä hiiliteräspannulla kokkaaminen on erittäin nautinnollista.

Hiiliteräspannu induktioliedelle

de Buyer hiiliteräspannu on erinomainen paistinpannu induktioliedelle, kaasuliedelle, grillille ja kaikille muille liesityypeille.

Hiiliteräspannu käyttöönotto (hiiliteräspannu rasvapoltto)

Hiiliteräspannuille tulee tehdä ennen ensimmäistä käyttökertaa rasvapoltto, joka luo pohjan pannun tarttumattomuusominaisuuksille.

Aluksi paistinpannu tulee pestä huolellisesti lämpimässä vedessä, jonka jälkeen se kuivataan. Tämän jälkeen pannu laitetaan liedelle ja lämpötila keskilämmölle. Pannun pintaan sivellään ohuelti öljyä/rasvaa, esimerkiksi silavaa tai pellavansiemenöljyä, jonka jälkeen liesi säädetään täysille. Pannua pidetään hetken aikaa liedellä siten, että rasva alkaa savuamaan reilusti. Pannun väri alkaa muuttua ruskeaksi. Tämän jälkeen pannu annetaan jäähtyä hiukan jonka jälkeen ylimääräinen rasva pyyhitään huolellisesti talouspaperilla. Rasvapoltto kannattaa toistaa vähintään kolme-neljä kertaa, mielummin 10-11, jotta pintaan saadaan hyvä tarttumattomuusominaisuus. Ohjeet rasvapoltosta löydät täältä.

 

 

Hiiliteräspannun hoito

Hiiliteräspannu kestää metallilastan käyttöä, toisin kuin pinnoitettu paistinpannu. Hiiliteräspannun pintaa ei kuitenkaan kannata hangata metallisilla työvälineillä siten että se naarmuuntuu, koska se heikentää tilapäisesti tarttumattomuusominaisuutta.

Jos pannun pinta ajan myötä naarmuuntuu tai ruoka alkaa tarttua sen pohjaan, voidaan paistinpannu hioa esimerkiksi hienolla vesihiomapaperilla kauttaaltaan, jonka jälkeen pannulle tulee tehdä rasvapoltto.

 

 

Jos hiiliteräspannun pohja menee ajanmyötä kuperaksi, esimerkiksi todella kovissa lämpötiloissa, voidaan se suoristaa kääntämällä pannu ympäri ja kopauttamalla vasaralla paistinpannun pohjaan.

Hiiliteräspannu ja puhdistus

Hiiliteräspannun puhdistus tehdään aina pelkällä kuumalla vedellä. Pannua ei saa koskaa pestä astianpesukoneessa, eikä sen pesemisessä saa käyttää pesuaineita. Myöskään kuumaa pannua ei saa pestä kylmällä vedellä. Tämä voi vaurioittaa pannua. Pesun jälkeen pannu kuivataan huolellisesti talouspaperilla ja sen pintaan sivellään kevyt kerros ruokaöljyä, joka suojaa pannua ruostumiselta.

Lisätietoa

Tuotenumero 5611.24
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileRasvapoltto-ohje (149.1 KB)Lataa tiedosto

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Ostoskorissasi on tuotteita joilla on nyt pakettitarjouksia!

5.30Katso tästä myös tuote: Hiiliteräspannupaketti 3 pannulla

heti varastossa

+ +

Hinta: 167,90 €

Special Price 159,00 €

1.08Katso tästä myös tuote: Kaikki keittiöön PAKETTI

heti varastossa

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Hinta: 2 020,89 €

Special Price 1 999,00 €

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.