Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Kasari de Buyer Prima Matera 1,8 litraa

SKU
6206.16
Kasari de Buyer Prima Matera 1,8 litraa
Kasari de Buyer Prima Matera 1,8 litraa Kasari de Buyer Prima Matera 1,8 litraa

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

359,90 € 324,00 € Säästät: 35,90 €

De Buyer kuparikasari 1,8 l


Kuparikasari on ylivertainen lämmönjohtamisominaisuuksiltaan, jonka vuoksi ammattilaiset käyttävät sitä herkkien ja tarkkuuttaa vaativien ruokien, kuten kastikkeiden ja reduktioiden valmistuksessa. Tämä de Buyer Prima Matera kuparikasari onkin yksi hienoimmista ja ylivertaisimmista tuotteista keittiössä.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer kuparikasari 16 cm

De Buyer Prima Matera kuparikasarit ovat 90% kuparia ja 10% ruostumatonta terästä, jonka ansiosta pannuissa yhdistyvät kuparikasarin ominaisuudet ilman kuparin haittoja ja helppo puhdistettavuus teräksisen sisäosan ansiosta. Poiketen useista muista edullisemmista kuparikasareista, de Buyer kupariset kasari ovat täyttä kuparia, sisäpinnan teräskuorta lukuunottamatta, eikä vain kuparipinnoitettuja.Tämän vuoksi kasareissa on kuparin ylivertaiset lämmönjohtamisominaisuudet, toisin kuin teräksisissä, kuparilla pinnoitetuissa kasareissa.

Kuparikasari on ylivertainen kasari kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi erilaiset kastikereduktiot, keittyy tässä kasarissa täydellisesti. Kuparikasari reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto siirtyy tämän kattilan avulla täysin uudelle tasolle. Kuparikasari kuumenee ja viilenee todella nopeasti, joka mahdollistaa tämän ylivertaisen lämmönjohtamisominaisuuden, jota ei ole millään muilla kattiloilla tai kasareilla.

de buyer kupari kattila ja paistinpannu

De Buyer kuparikasarit eri lämmönlähteille

De Buyer Prima Matera kuparikasarin pohja on magneettinen, jonka vuoksi se sopii esimerkiksi induktioliedelle, sekä muille lämmönlähteille kuten kaasu ja perinteinen keittolevy.

Kuparikasarin hoito

Kuparikasari pestään käsin muiden kattiloiden tavoin välittömästi ruoanlaitoin jälkeen. Ajan myötä kupari saattaa tummua tai tulla laikukkaaksi. Kuparikattilan kiillotus on kuitenkin helppo tehdä sille tarkoitetulla kiillotusaineella, jonka löydät täältä.

De Buyer kuparikasarissa ei ole mitään pinnoitetta, kuten teflon, jonka vuoksi siitä ei irtoa ruokaa ylimääräisiä kemiallisia yhdisteitä ja pinnoittamattomuutensa ansiosta kattila on todella pitkäikäinen. Oikein käytettynä kasari kestääkin käytännössä vähintään käyttäjänsä eliniän.

De Buyer

De Buyer on erittäin arvostettu ranskalainen huippulaatuisia keittiötarvikkeita valmistava yritys, joka on tunnettu erityisesti hiiliteräspannuistaan ja kuparikattiloista ja kuparipannuista. De Buyer on valmistanut kaikkein vaativimmille keittiöalan ammattilaisille ja innokkaille kotikokeille keittiötarvikkeita jo yli 180 vuotta, jonka myötä se on saavuttanut erittäin arvostetun aseman ympäri maailmaa.

De Buyer kasarin mitat:

Halkaisija: 16 cm

Korkeus: 8,3 cm

Tilavuus 1,8 l

Seinämävahvuus: 2 mm

Paino: 1,37 Kg

Muut saman sarjan tuotteet

kupariset paistinpannut

Katso myös muut valikoimassamme olevat de Buyer Prima Matera -sarjan tuotteet ja rakenna näistä erittäin näyttävä ja huippulaatuinen ruoanlaittovälineiden sarja, juuri sinun käyttötarkoituksiisi sopivaksi:

Lisätietoja
SKU 6206.16
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.