ELASTOMOULE  vuoka 8 bordelais -leivokselle, DeBuyer

Lisää kuvia

ELASTOMOULE vuoka 8 bordelais -leivokselle, DeBuyer

Tuotekoodi: 1834.01D

Kun olet kerran maistanut täydellisesti valmistettua Canelé leivosta, niin haluat niitä aina vain lisää. Nämä leivokset kannattaa syödä saman päivän aikana, jolloin niiden kuori on rapeimmillaan.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen

Tarjoushinta 43,95 €

Hinta: 54,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Perinteinen rommilla ja vaniljalla maustettu Canelé leivos on pinnalta rapea ja sisältä pehmeä. Leivoksen juju on juurikin täydellisesti karamellisoituneessa pinnassa, joka saadaan aikaan korkeassa paistolämpötilassa ja oikealla vuokavalinnalla.

Elastomoulen silikonin sisällä oleva metallijauhe mahdollistaa tämän täydellisen rapeuden leivokselle. Näitä legendaarisia leivoksia voit syödä ranskalaiseen tapaan kahvin, teen, makeiden viinien tai vaikka shampanjan kanssa. Kun olet kerran maistanut täydellisesti valmistettua Canelé leivosta, niin haluat niitä aina vain lisää. Nämä leivokset kannattaa syödä saman päivän aikana, jolloin niiden kuori on rapeimmillaan.

Mitat ovat: 30 x 17,6 cm
8 paikkaa muotissa

Mikä on elastomoulen ero tavalliseen silikonivuokaan?

Elastomoule on erittäin korkeatasoinen silikonivuoka, jossa silikonin sisällä on metallijauhetta. Metallijauheen ansiosta paistokset saavat kauttaaltaan täydellisen paistopinnan, jota normaalit silikonivuoat eivät tee.

Nämä maailman arvostetuimpien leipurien suosimat vuoat kestävät lämpötiloja -70°C:sta aina 300°C:een, joten ne soveltuvat erinomaisesti niin pakastamiseen kuin korkeissa lämpötiloissa paistamiseen.

Vuoassa on luonnollinen tarttumattomuuspinta, joten ne eivät vaadi voitelua. Ne ovat erittäin elastisia, ja sen ansiosta leivokset ovat käännettävissä helposti vuoasta pois.

Jos vaadit leivokselta täydellisyyttä, niin de Buyerin Elastomoule on ehdoton valinta.

Jokaisen vuoan mukana saat leivonnan maailmanmestaruuskisojen voittajien tekemiä reseptejä, juuri kyseiselle vuoalle tarkoitettuna.

Miten ylläpitää elastomoulea?

  • Suositellaan käsinpesua
  • Ei saa käyttää suoraan grillivastuksen alla
  • Ei saa laittaa tyhjänä uuniin
  • Ei saa käyttää terävityökaluja käsittelyyn.

Mitä kannattaa ottaa elastomoulen lisäksi?

Jotta lämpö jakautuu uunissa tasaisesti suosittelemme käyttämään rei'itettyä paistolevyä silikonivuokien alla. Paistolevy on myös kohdassa "Asiakkaame ostivat myös nämä". 

Lisätietoa

Tuotenumero 1834.01D
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki