FURAI -veitset, taottuja 67 -kerroksisia damascus-veitsiä, VG10 -teräs ja G10 -kahva – ilmainen toimitus!

UPEAT FURAI VEITSET PAISTA.FI VERKKOKAUPASTA!

KATSO ALTA ESITTELY FURAI TUOTTEISTA

FURAI-MALLISTOMME

FURAI on veitsimallisto, jossa on neljä veistä: kokkiveitsi, santoku, leipäveitsi ja vihannesveitsi. Jokainen näistä veitsistä on taottu japanilaisella taontaperinteellä, minkä ansiosta jokaisessa veitsen pinnassa näkyy ainutlaatuinen 67 kerroksesta muovautunut damaskikuviointi.

TERÄVYYS

Damaskiteräs on todella kova ja terävä. Tämä helpottaa työskentelyä ja helpottaa terävyyden hiomisen jopa partaveitsen tasolle saakka. Terävää veistä ei pidä pelätä, sillä tylsä veitsi aiheuttaa lipsumisen takia huomattavasti enemmän vaaratilanteita ja laastarointia.

KAHVA

Kahva on G10 lasikuitulaminoitua kangasta. Se on lämmöllä ja paineella muovattu nykyiseen muotoonsa. Materiaali on sama, jota käytetään muun muassa käsiaseissa. Se on siis kestävä, hylkii vettä ja on miellyttävä pitää kiinni. Lasikuitulaminointi muistuttaa perinteistä damaskiveitsen micarta-kahvaa, joka on laminoitua kangasta. Lasikuitulaminointi on kuitenkin hivenen kestävämpi materiaali kuin micarta.

Kahva on ergonomisesti suunniteltu sopimaan monenkokoiseen käteen. Olemme ihan testanneet tätä eri käyttäjillä. Kahva on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja pitävä.

TÄSSÄ VINKIT VEITSIEN TEROITTAMISEEN

Taulukkona  Listana 

7 Nimike(ttä)

Upeat FURAI -veitset - tyyliä, taitoa ja kestoa

FURAI -veitsimallistomme kattaa neljä täydellistä veistä, jotka riittävät sellaisenaan kaikkeen keittiön tarpeisiin. Setissämme on kokkiveitsi, santoku, leipäveitsi ja vihannesveitsi. Nämä ovat todella kauniit veitset, jotka toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa. Näitä kehtaa myös vieraille esitellä. Tästä näet miten olemme määritelleet FURAI -veitsemme suosikkiveitsi Yaxellin suhteen.  FURAI -veitsemme ovat valmistettuja Kiinassa kokeneella valmistajalla käyttäen perinteisiä japanilaisia menetelmiä sekä modernia teknologiaa.

Näistä jokainen veitsi on taottu perinteisellä japanilaisella perinteellä, mistä nimi damascus tai damaskikuviointi johtuvat, Jokaisessa FURAI -veitsessä on ainutlaatuinen kuviointi, joka on syntynyt 67 taotun kerroksen myötä. Näin myös veitsi on todella kova, ja sen saa teroitettua partaveitsen terävyyden tasolle. Teräksessä käytetty materiaali on VG10-terästä. Mukaan suosittelemme kunnollisia hiomistarvikkeita, kuten keraamista hiomapuikkoa ylläpitoon ja terävyyteen hiomakiviä. Nämä edellämainitut saat pakettitarjouksena tästä. 

Veitsien kahva on G10 lasikuitulaminoitua kangasta, joka on muovattu veitseen lämmöllä ja paineella. Tämä on täsmälleen samaa materiaalia, jota on käytetty muun muassa käsiaseissa. Kahva hylkii vettä, on ergonominen käteen kuin käteen ja kestää työssä. 

Pieni hetki