Furai Damascus kokkiveitsi, 67-kerrosta, VG10 teräs

Tuotekoodi: FUR9002

TARJOUS
-31% 21.09. asti

Furai Damascus kokkiveitsi, 67-kerrosta, VG10 teräs

Lisää kuvia

  • Esittelyssä upea FURAI -veitsisarja
  • Veitsen teroittaminen ja ylläpito

Furai Damascus kokkiveitsi, 67-kerrosta, VG10 teräs. FURAI veitsi toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Huippulaatuinen veitsi on parhaita ideoita valmistujais- tai häälahjaksi. Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 97,00 €

Hinta: 139,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Kokkiveitsi on keittiön kuningas. Kokkiveitsi on perinteinen iso veitsi, jolla sinä pilkot jopa pienet ruoka-ainekset nopeasti. Veitsi on todella kaunis ja silti myös terävä. Jos mietit Santokun ja kokkiveitsen välillä, loppupeleissä veitsen valinnassa on kyse omasta mausta, ja kumpi veitsi tuntuu paremmalta käteen.

  • Pituus 33,5 cm
  • Kahvan pituus 12cm
  • Kahva lasikuitulaminointia, kestävä, vettä hylkivä, ergonominen
  • Teräs VG10, damaskikuviointi
  • taottua 67 kerrosta
  • Toimitus upeassa pakkauksessa
  • FURAI -veitsemme ovat valmistettuja Kiinassa kokeneella valmistajalla käyttäen perinteisiä japanilaisia menetelmiä sekä modernia teknologiaa.

Tästä näet miten olemme määritelleet FURAI -veitsemme suosikkiveitsi Yaxellin suhteen. 

FURAI-MALLISTOMME

FURAI on veitsimallisto, jossa on neljä veistä: kokkiveitsi, santoku, leipäveitsi ja vihannesveitsi. Jokainen näistä veitsistä on taottu japanilaisella taontaperinteellä, minkä ansiosta jokaisessa veitsen pinnassa näkyy ainutlaatuinen 67 kerroksesta muovautunut damaskikuviointi.

TERÄVYYS

Damaskiteräs on todella kova ja terävä. Tämä helpottaa työskentelyä ja helpottaa terävyyden hiomisen jopa partaveitsen tasolle saakka. Terävää veistä ei pidä pelätä, sillä tylsä veitsi aiheuttaa lipsumisen takia huomattavasti enemmän vaaratilanteita ja laastarointia. 

KAHVA

Kahva on G10 lasikuitulaminoitua kangasta. Se on lämmöllä ja paineella muovattu nykyiseen muotoonsa. Materiaali on sama, jota käytetään muun muassa käsiaseissa. Se on siis kestävä, hylkii vettä ja on miellyttävä pitää kiinni. Lasikuitulaminointi muistuttaa perinteistä damaskiveitsen micarta-kahvaa, joka on laminoitua kangasta. Lasikuitulaminointi on kuitenkin hivenen kestävämpi materiaali kuin micarta. 

Kahva on ergonomisesti suunniteltu sopimaan monenkokoiseen käteen. Olemme ihan testanneet tätä eri käyttäjillä. Kahva on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja pitävä. 

Lisätietoa

Tuotenumero FUR9002
Takuu 5 years
Campaign label (MARKKINOINTI) 32

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Furai Damascus kokkiveitsi, 67-kerrosta, VG10 teräs4.673

Pieni hetki