-24%
loppuu
23.08.
TARJOUS

de Buyer Hiiliteräs wokkipannu

Lisää kuvia

de Buyer Hiiliteräs wokkipannu

Tuotekoodi: 5114.35
Saatavuus: Saatavilla, toimitusaika 7-14 arkipäivää

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen

Tarjoushinta 45,00 €

Hinta: 59,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Koko

  • Ulkohalkaisija: 35,5cm
  • Pohjan halkaisija: (pyöreä pohja)
  • Korkeus: 8,5cm
  • Seinämävahvuus: 1,5mm
  • Paino: 1,46kg

de Buyer hiiliteräs wokkipannu

de Buyer hiiliteräksinen wokkipannu on ominaisuuksiltaan kuin valurautainen wokkipannu, mutta kevyempi ja nopeampi reagoimaan lämpötilan muutoksiin, joka wokatessa on tärkeä ominaisuus.

Hiiliteräksinen wok pannu on tarttumattomuusominaisuuksiensa vuoksi ihanteellinen luonnolliselle ja terveelliselle ruoalle jossa käytetään vähän rasvaa.

Wokkipannun täysin pyöreä pohja takaa lämmön jakautumisen tasaisesti pohjalta laidoille. Näin ei tapahdu tasapohjaisissa wokeissa, vaan niiden pohja kuumuu huomattavasti reunoja voimakkaammin. Pyöreästä pohjasta huolimatta wokkipannua voidaan käyttää litteillä liesitasoilla telineen avulla.

de Buyer hiiliteräksinen wokkipannu on erinomainen paistinpannu induktioliedelle, kaasuliedelle, grillille ja kaikille muille liesityypeille.

Hiiliteräksinen wokkipannu

de Buyer hiiliteräksinen wokkipannu täydelliseen ruoanlaittoon:

Hiiliteräspannu on jokaisen keittiön kulmakivi, ja lähes yhtä tärkeä työväline kuin kokkiveitsi. Poiketen pinnoitetuista pannuista sen tarttumattomuusominaisuudet vain paranevat iän myötä. Koska Hiiliteräspannut ovat täysin pinnoittamattomia, niistä ei irtoa ruokaan teflon- ja muiden pinnoitettujen pannujen lailla pinnoitukseen käytettyjä kemikaaleja ja materiaaleja.

Ei ole sattumaa että hiiliteräksinen wokkipannu on ammattilaisten valinta kun ruoanlaitolta vaaditaan täydellistä onnistumista. Teräksen lämmönjakautuminen, kestävyys ja tarttumattomuusominaisuudet ovat ylivoimaisia kun raaka-aineille halutaan täydellinen paistotulos.

Hiiliteräspannu de Buyer

de Buyer on ranskalainen keittiötarvikeita valmistava yritys, jonka tuotteet on tehty kestämään vaativimpia olosuhteita. Tuotteiden käytännöllisyys yhdistettynä ajattoman klassiseen ulkonäköön ja äärimmäiseen kestävyyteen, tekee de Buyer tuotteista sukupolvelta toiselle säilytettäviä keittiön työvälineitä. Varsinkin de Buyer hiiliteräspannut ovat saavuttaneet ikonisen maineen ja ovat haluttuja perintöjä vuosikymmenien käytön jälkeen, koska mitä mustemmaksi ne tulee, sitä paremmaksi muodostuvat tarttumattomuusominaisuudet. Hiiliteräspannun hinta on lähes sama kuin perus pinnoitettujen markettipannujenkin, joten ajan myötä hilliteräspannun käyttö tulee huomattavasti edullisemmaksi.

 

Hiiliteräspannun käyttöönotto ( wokkipannun rasvapoltto )

Hiiliteräspannuille pitää tehdä ennen ensimmäistä käyttökertaa rasvapoltto, joka luo pohjan pannun tarttumattomuusominaisuuksille.

Aluksi wokkipannu pestään ja kuivataan. Sitten wokkipannu laitetaan keskilämmölle lämpenemään liedelle. Pannun pintaan sivellään ohuelti silavaa jonka jälkeen lieden teho säädetään täysille. Pannua pidetään hetken aikaa liedellä siten että silava alkaa savuamaan reilusti. Pannun väri alkaa pian muuttua ruskeaksi. Hetkisen jälkeen wokkipannun annetaan jäähtyä hiukan, jonka jälkeen ylimääräinen rasva pyyhitään huolellisesti talouspaperilla pois. Rasvapoltto kannattaa toistaa vähintään kolme-neljä kertaa, (mielummin 10-11), jotta pintaan saadaan hyvä tarttumattomuusominaisuus. Ohjeet rasvapolttoon löydät täältä.

Hiiliteräspannu hoito

Hiiliteräspannu kestää metallilastan käyttöä – toisin kuin pinnoitettu paistinpannu. Hiiliteräspannun pintaa ei kuitenkaan kannata hangata metallisilla työvälineillä siten että se naarmuuntuu. Tämä heikentää tarttumattomuusominaisuutta. Jos pannun pinta ajan myötä naarmuuntuu tai ruoka alkaa tarttua pannun pohjaan, voidaan paistinpannu hioa esimerkiksi hienolla vesihiomapaperilla kauttaaltaan, minkä jälkeen pannulle tulee tehdä uusi rasvapoltto.

Jos hiiliteräspannun pohja menee ajanmyötä kuperaksi – esimerkiksi todella kovissa lämpötiloissa – voidaan pohja suoristaa kääntämällä pannu ympäri ja kopauttamalla vasaralla paistinpannun pohjaan.

Hiiliteräspannun puhdistus

Hiiliteräspannun puhdistus tehdään aina pelkällä kuumalla vedellä. Pese pannu aina käsin, ilman pesuaineita. Kuumaa pannua ei saa pestä kylmällä vedellä – tämä voi vaurioittaa pannua. Pesun jälkeen pannu kuivataan huolellisesti talouspaperilla ja sen pintaan sivellään kevyt kerros ruokaöljyä, joka suojaa pannua ruostumiselta.

Wokkipannu: halkaisija 35,5 cm, korkeus 8,5 cm, paksuus 1,5 mm, kokonaisleveys kahvan kanssa 69,5cm. Paino 1,46 kg. 

Mainio apuväline wokkiruokien tekoon on julienneleikkuri. Joka löytyy täältä.

 

 

Lisätietoa

Tuotenumero 5114.35
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileRasvapoltto-ohje (149.1 KB)Lataa tiedosto

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki