Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Element 28cm

“Niin hyvä pannu että harmittaa, kun ei voi koko ajan laittaa ruokaa.” -Hermanni 


Sku: 5610.28

69,00 €
Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Element 28cm 4 15

Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Element 28cm

Lisää kuvia

 • Hilliteräspannu FIN: MIkä on hiiliteräspannu?
 • Hiiliteräspannu De buyer rasvapoltto uunissa

Hiiliteräspannu de Buyer Mineral B Element 28cm

Tuotekoodi: 5610.28

“Niin hyvä pannu että harmittaa, kun ei voi koko ajan laittaa ruokaa.” -Hermanni 


Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

69,00 €
ALV24%

Tuotekuvaus

de Buyer hiiliteräspannu 28cm perusmalli joka sopii perus paistamiseen! Pelkästään tätä mallia myydään vuosittain yli 5000kpl!

Koko ruoanlaittomaailman ylistämä ranskalainen superklassikko. Ylivertaisten paisto-ominaisuuksien lisäksi de Buyerin hiiliteräspannu on käytännössä ikuinen.

 
 • Tarttumattomuus paranee jatkuvasti käytön myötä.
 • Hiiliteräspannu ei sisällä elimistöön päätyviä, haitallisia pinnoitteita, kuten teflonpannu.
 • Sopii kaikille liesille.
 • HUOM! Älä laita tätä pannua uuniin, koska kahva kestää max 200 asteista uunia max 15 minuutin ajan. Ja jos haluaa pitää enemmän uunissa, niin suosittelemme Mineral PRO-pannua jonka kahva sopii myös uuniin.
Sopii kaikille liesille, myös induktio, avotuli ja grilli! (myös uuniin pro malleissa)
Tämän pannun mitat:

Ulkohalkaisija: 28cm
Pohjan halkaisija: 20cm
Korkeus: 4cm
Seinämävahvuus: 3mm
Paino: 2,15kg

Asiakkaidemme kertomaa De buyer hiiliteräspannusta ( lue lisää sivun lopusta):


Terve Ville,

Myit hienon pannun (28cm de Buyer)! Tein rasvapolton ensin ankan rasvalla ja sitten kulmäpuristetulla rypsiöljyllä. Jälkimmäisellä tuli mielestäni parempaa jälkeä. Oli hieman hankalaa saada pannu tasaisesti kuumaksi ja rasva hiiltyi pannun keskeltä. Sitten keksin lämmitellä pannua vain reunoilta pikkulevyllä. Tuli loistava. Nyt onnistuu munan paistaminen kuin teflonilla. Ja takaisin en vaihda. Löin teflonipannut metallinkeräykseen. Mulla on vielä yksi tefloni wokki. Kun se tummuu tilaan teräksisen tilalle.
-Esa

Olen erittäin tyytyväinen, paisto pinnasta tulee mahtava ja käytössä vain paranee. -Tiina

Paras hankinta! Rasvapoltto hyvin simppeli ohjeen mukaan tehtynä. Vaikkei onnistunut ihan kympin arvoisesri ekalla kerralla, niin toimii.Aivan loistava tuote, hintansa arvoinen. Suosittelen lämpimästi! Seuraava hankinta tulee olemaan maalaispannu. -Satu

Mitä suositellaan ostettavaksi mukaan?

 • Muurikan silavaa, jolla rasvapoltat pannun 
 • de Buyer atulat joilla paistat esim. kananpaloja jne.
 • de Buyer teräksinen paistinlasta

Miksi de Buyer hiiliteräspannu on ehkä paras paistinpannu markkinoilla?

 • Hiiliteräspannun paisto-ominaisuudet ovat teflonpannuihin verrattuna täysin ylivoimaiset.
 • Hiiliteräspannun edut eivät rajoitu vain paisto-ominaisuuksiin, vaan se on myös terveydestään huolehtivan valinta. Teflonpannuihin käytetään usein haitallisia pinnoituskemikaaleja ja -materiaaleja, jotka ruoan mukana kulkeutuvat elimistöön. Näitä ei hiiliteräksisessä pannussa ole, vaan ruokaan irtoaa korkeintaan elimistölle tarpeellista ja luonnollista rautaa.
 • Hiiliteräspannu varaa ja johtaa lämpöä erinomaisesti. Jauheliha ruskistuu, eikä keity, kuten muilla pannuilla paistaessa monesti on tapana. Lisäksi lihojen ja pihvien pintojen sulkeminen onnistuu tehokkaasti. Kunnon pannu on tarpeen, koska jokainen huonolla pannulla haaskattu pihvi on liikaa.
 • Hiiliteräspannun parhaita puolia on se, että se ei voi käytännössä mennä pilalle, vaan kaltoin kohdellun pannun voi helposti huoltaa entistä ehommaksi.
 • Ammattilaiset kautta maailman vannovat de Buyerin hiiliteräspannujen nimeen niiden kestävyyden ja ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Hiiliteräspannuun vaihtamalla vähennät lyhytkestoisista huonoista pannuista syntyvää jätekuormaa. 
 

Hiiliteräspannu vs. valurauta? Hiiliteräspannu selvästi kevyempi!

Hiiliteräspannun paisto-ominaisuudet ovat lähellä monelle tuttua valurautapannua. Valurautaisen paistinpannun ongelma on kuitenkin sen suuri paino. Hiiliteräspannu on selvästi valurautaa kevyempi, ja siksi sen käsittely onnistuu myös vähän heikommilta kokeilta. Valurauta voi myös haljeta pudotessaan.
Huokoisen valuraudan huonona puolena on myös se, että se imee helposti ruoan makuja itseensä. Hiiliteräspannu on parempi valinta myös valkuaispitoisten muna- ja kalaruokien valmistukseen.
 

de Buyer hiiliteräspannut - maailman arvostettuimpia tuotteita!

Yli satavuotias De Buyer on maailman arvostetuimpia hiiliterästuotteiden tuottajia. De Buyerin pannujen laatu on jalostunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja perinteinen design. Etenkin de Buyerin hiiliteräspannuilla on ikoninen maine ja ne ovat haluttuja perintökaluja vuosikymmenien käytön jälkeen. Kun pannu vuosien varrella tummuu, sen tarttumattomuus paranee. Samalla syvenee myös pannun tarina.
Hiiliteräspannun hinta on lähes sama tai halvempi kuin tavanomaisten pinnoitettujen markettipannujen, joten ajan myötä hiliteräspannun käyttö tulee huomattavasti edullisemmaksi.
Eikä kyse ole tietenkään pelkästään säästämisestä: hyvällä hiiliteräspannulla kokkaaminen on yksinkertaisesti nautinnollista.

Hiiliteräspannu, miksi?

Hiiliteräspannu on joka keittiön tärkeimpiä kulmakiviä. Jos hyvälaatuinen japanilainen keittiöveitsi on ruoanlaittovälineiden kuningas, on hiiliteräspannu kiistaton kuningatar.

Hiiliteräspannun paisto-ominaisuudet ovat teflonpannuihin verrattuna täysin ylivoimaiset.

Hiiliteräspannun edut eivät rajoitu vain paisto-ominaisuuksiin, vaan se on myös terveydestään huolehtivan valinta. Teflonpannuihin käytetään usein haitallisia pinnoituskemikaaleja ja -materiaaleja, jotka ruoan mukana kulkeutuvat elimistöön. Näitä ei hiiliteräksisessä pannussa ole, vaan ruokaan irtoaa korkeintaan elimistölle tarpeellista ja luonnollista rautaa.

Hiiliteräspannu varaa ja johtaa lämpöä erinomaisesti. Jauheliha ruskistuu, eikä keity, kuten muilla pannuilla paistaessa monesti on tapana. Lisäksi lihojen ja pihvien pintojen sulkeminen onnistuu tehokkaasti. Kunnon pannu on tarpeen, koska jokainen huonolla pannulla haaskattu pihvi on liikaa.

Hiiliteräspannun parhaita puolia on se, että se ei voi käytännössä mennä pilalle, vaan kaltoin kohdellun pannun voi helposti huoltaa entistä ehommaksi.

Ammattilaiset kautta maailman vannovat de Buyerin hiiliteräspannujen nimeen niiden kestävyyden ja ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Hiiliteräspannuun vaihtamalla vähennät lyhytkestoisista huonoista pannuista syntyvää jätekuormaa.  


Hiiliteräspannun käyttöönotto (hiiliteräspannun rasvapoltto) - on helppoa!

Käyttöönoton ensimmäinen vaihe on hiiliteräspannun rasvapoltto.

Paistinpannusta pestään pois varastointirasva ja kuivataan huolellisesti. Sitten pannua lämmitetään lieden keskilämmöllä ja pintaan sivellään ohuelti öljyä/rasvaa, esimerkiksi silavaa tai pellavansiemenöljyä, jonka jälkeen liesi säädetään hieman kovemmalle. Pannua pidetään hetken aikaa liedellä siten, että rasva alkaa savuamaan selvästi ja pannun väri alkaa tummua pikkuhiljaa ruskeaksi. Sen jälkeen pannu on hyvä jäähdyttää sivummalla ja pyyhkiä ylimääräiset öljyt tai silavat pois. Hyvään tulokseen pääsee kolmella-neljällä kerralla, mutta paras tulos voi vaatia 10-11 kertaa. Täältä löydät vielä ohjeet hiiliteräspannun rasvapolttoon.

 

 

Hiiliteräspannun hoito

Toisin kuin pinnoitettu paistinpannu, hiiliteräspannu kestää myös metallisia työvälineitä. Jos mahdollista, kannattaa kuitenkin suosia silikonisia, puisia taimuovisia paistinlastoja. Näin rasvapolttopinta säilyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Jos rasvapolttopinta menee huonoksi, pannun pohjan voi hioa hienolla vesihiomapaperilla ja rasvapoltto voidaan tehdä uudestaan.

 

 

Hiiliteräspannun pohjasta voi tulla hieman kupera, jos sen kanssa käyttää liian kovia lämpötiloja. Se voidaan kuitenkin suoristaa kopauttamalla vasaralla nurinpäin olevan pannun pohjaa.

Hiiliteräspannun puhdistus

Pesu tehdään aina pelkällä kuumalla vedellä. Puhdista hiiliteräspannu käsin ja ilman pesuaineita. Jos pannuun on pinttynyt tai tarttunut likaa, voit hangata sen pois pesusienellä tai karhunkielellä.

Varo pesemästä tulikuumaa pannua kylmällä vedellä, koska pannu voi vääntyä. Kuivaa hiiliteräspannu aina pesun jälkeen paperilla tai liedellä ja sivele siihen ruokaöljyä, niin se ei ruostu. Näin nautit laatupannustasi pitkään.

Ostamalla kerralla kunnollisen pannun nautit ruoanlaitosta loppuelämäsi. Säästät rutkasti rahaa, ympäristöä sekä kierojen ja hilseilevien teflonpannujen kanssa palavia hermoja.

 

Vinkkimme sinulle: Lisätietoa

Tuotenumero 5610.28
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileRasvapoltto-ohje (149.1 KB)Lataa tiedosto

Pieni hetki