Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Iittala Tools kasari 2L

SKU
6428511622124

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

205,90 €
Iittala Tools kasari 2L
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Iittala Tools Kasari

Iittalan Tools kasari edustaa markkinoiden korkeinta laatua niin muotoilun, kestävyyden kuin ominaisuuksiensakin puolesta. Iittalan Tools kasarit valmistetaan monikerrostekniikalla, jossa kasarin ydin on alumiinia ja ulkokuori ruostumatonta terästä. Monikerrosmetalli mahdollistaa lämmön todella tehokkaan ja tasaisen jakautumisen pohjalta kasarin seinämille. Tämä ehkäisee pohjaan palamista ja Tools kasarissa hauduttaminen on huomattavasti tasaisempaa, kuin halvemmissa sandwichpohjaisissa kattiloissa, joissa lämpö tulee pistemäisenä pohjan keskeltä.

Myös kasareissa, niikuin muissakin keittiötarvikkeissa, suosimme pinnoittamattomia tuotteita. Iittalan Tools  kasareista ei irtoa ruokaan mitään kemikaaleja ja muita ainesosia, joita pinnoitetuissa kasareissa käytetään. Alumiiniytimellä varustettu monikerrosmetalli jakaa lämmön niin tasaisesti ettei se vaadi pinnotteita pohjaanpalamisriskin varalle. Iittalan Tools kasari edustaa puhtaimmillaan egologisuusajatteluamme, koska oikein käytettynä kasari kestää koko eliniän.

Iittalan Tools kasari on jo saavuttanut design -klassikon maineen. Tämän on mahdollistanut sen palkittu muotoilu ja ylivertaiset käyttöominaisuudet. Kun haluat viedä ruoanlaiton piirun verran pidemmälle, valitse Tools kasari, ja nauti täydellisestä ruoanlaitosta ja ruoan mausta.

Valikoimassamme olevat Iittala Tools kattilat ja kasarit:

  • Iittala Tools kattila 2l: kattilan halkaisija 18cm
  • Iittala Tools kattila 3l: kattilan halkaisija 22cm
  • Iittala Tools kattila 4l: kattilan halkaisija 22cm
  • Iittala Tools kasari 2l: kasarin halkaisija 18cm

Björn Dahlström

Vuonna 1957 Ruotsissa syntynyt Björn Dahlström on yksi pohjoismaiden tunnustetuimpia muotoilijoita. Iittalalle suunnittelemansa Tools -sarja on ihastuttanut, niin yleisön, kuin kansainvälisten muotoilukilpailujen tuomariston. Palkintoperusteluissa usein mainitaankin tools -sarjan muodon ja laadun ylivertaisesta liitosta. Björn Dahlström on kahminut muotoilupalkintoja lähes koko uransa ajan, ja yksi tunnustetuimmista lienee Torsten ja Wanja Söderbergin muotoilupalkinto vuonna 2001. Kyseinen palkinto on yksi pohjoismaiden arvostetuimpia.

Iittala

Iittala on suomalainen muotoilualan yritys, joka on tunnettu erityisesti ruoanlaittoon ja sisustukseen tarkoitetuista tuotteista. Yritys on toiminut jo vuodesta 1881. Aluksi Iittala valmisti vain lasituotteita. Iittalan filosofia tehdä ajatonta muotoilua, kiteytyy erinomaisesti Tools kattiloissa. Nykyään Iittala on osa Fiskars konsernia.

Iittala on valmistanut vuosien varrella lukuisia design klassikoita, jotka ovat tänä päivänä haluttuja maailman huutokaupoissa. Näistä ehkä tunnetuimpana esimerkkinä mm. Aalto-maljakko. Tools sarja omaa kaikki ainekset olla seuraava klassikko, joka löytyy vielä vuosikymmenienkin päästä suomalaisista ja kansainvälisistä keittiöistä.

Lisätietoja
SKU 6428511622124
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.