PAISTA on virallinen IITTALA -jälleenmyyjä

Iittala;

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Iittalan Essence-sarjan valikoima on nyt meillä!

 

Iittalan Essence-sarja on argentiinalaissyntyisen muotoilija Alfredo Häberlin suunnittelema virtaviivaisen kaunis lasisarja. Sarjan designin huomio ei piile yksityiskohdissa, vaan mielettömän upealla kokonaisuudella. Jokainen sarjan lasi on suunniteltu toisiinsa nähden samassa suhteessa. Tämä tekee kattauksestasi klassisen pohjoismaisen tyylikkään kokonaisuuden, koska kaikki lasit ovat keskenään harmoniassa, mutta eivät silti ryöstä huomiota liikaa itseensä.

 

Uskomattoman kauniit Iittalan Essence-sarjan lasit ovat jokaisen hyvää kotimaisen designin arvostajan ykkösvalinta. Lasit toimitetaan kahden pakkauksissa. Katso myös meidän hyvät pakettitarjouksemme näille laseille!

 

Yhteenveto laseistamme: 

Iittala Essence juomalasit, 35 cl, 2 kappaletta

Iiittala Essence valkoviinilasi, 33 cl, 2 kappaletta

Iittala Essence punaviinilasi, 45 cl, 2 kappaletta

Iittala Essence kuohuviinilasi, 21 cl, 2 kappaletta

 

Iittala Ultima Thule

Ultima Thule on latinalaista perua oleva käsite, joka tarkoittaa äärimmäistä pohjoisessa sijaitsevaa maata. Sarjan on suunnitellut muotoilija Tapio Wirkkala, joka kaivoi lasiin esille pohjoisen jään ja lumen taian. Ultima Thule on käsite, jolla Iittala valloitti maailmaa 1960 -luvulla. 

 

Yhteenveto laseistamme: 

Iiittala Ultima Thule olutlasi 38 cl, 2 kappaletta

Iiittala Ultima Thule, kuohuviini, 2 kappaletta

Iiittala Ultima Thule On the rocks lasi, 2 kappaletta

Iiittala Ultima Thule lasipaketti 

 

Iittala Artik -aterinsarja

Iittala Artik -aterinsarja on uuden polven suomalaismuotoilijoiden Laura Partasen ja Arto Kankkusen Iittalan filosofiaan rakennettu kokonaisuus. Aterinsarjassa kohtaavat kunnon käytettävyys upealla tasaisella visuaalisella silmällä. 

 

Aterinsarjat myydään lahjapakkauksina 16-osaisena ja 24 -osaisena. Näissä kussakin on haarukat, veitset, lusikat ja jälkiruokalusikat mukana tasaisesti jokaista saman verran (4 / 6 kpl).

Pieni hetki