Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Jääpalakone, Wilfa ICE-12S

SKU
603363

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

249,90 €

Jääpalakoneella tuottaa nopeasti jääpaloja niin juhliin kuin kesäkuumallekin. Jääpaloja voi olla jopa 70 kpl tunnissa. Koneeseen ei tarvitse erikseen liittää vesiletkua, vaan täyttö tapahtuu vesitankin avulla. Takuu 2 vuotta. 

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Jääpalojen valmistaminen on kyllä aika vaivaton prosessi pelkästään pakastinmuottien avulla. SILTI joskus jääpalojen tuottoa on lisättävä, kuten juhlien ja kesäkuumien ajaksi. Jääpalakone tuottaa jatkuvasti jäätä 6–13 minuutissa. Vertailuksi pakastimessa pieni muotti tuottaa niitä tunnin pari sisällä. Jääpaloja on koneessa tunnin jälkeen jopa 70 kpl.

Jääpalakone Wilfa

Jos olet joskus ollut töissä limsapisteellä, jossa jääpaloja tuotetaan jatkuvalla syötöllä, älä vain vertaa siihen! Tuottonopeus on toki samaa luokkaan, mutta tätä konetta ei sentään tarvitse kytkeä vesijohtoon kiinni. Riittää, että täytät koneen vesisäiliön ja annat koneen tuottaa jääpaloja. Jos jääpaloja jää koneeseen tai ne sulavat, ne saa valutettua poistoventtiilin kautta. Koneen merkkivalo kertoo, kun jääsäiliö on täynnä, ja sinun pitää ottaa ne pois sieltä.

Konetta hallitaan ohjauspaneelin avulla, jossa ovat seuraavat merkkivalot:

- Jääpalakoko (kaksi erilaista kokoa)
- Virtamerkki
- Kun kori täyttyy jäästä
- Vesisäiliö on tyhjä

Käyttökohteet:

- Juhlatilaisuudet
- Kesäkuuma
- Kuohuvan kylmänäpitoon

Asentaminen ja puhdistus

Tämän koneen voi integroida esimerkiksi kaappiin. Sijoituksen toki pitää olla sellainen, ettei ole suoraa auringonpaistetta saati kuumia helloja lähettyvillä. Ohjeen suositus huonelämpötila alueella saa olla 10–43°C.

On hyvä vaihtaa jääpalakoneen vesi ainakin vuorokauden välein. Veden voi poistaa koneesta poistoventtiilin avulla. Koneen voi myös pestä siten, että poistoventtiilin kautta saa pesuveden pois.

Koko: 25 x 32 x 36 cm
Teho: 100 W
Kylmäaine R134a/62g
Nettopaino: 9,2 kg

Lisätietoja
SKU 603363
Takuu 5 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.