Jäätelökone, Wilfa ICM-2SB

Tuotekoodi: 603952

Jäätelökone, Wilfa ICM-2SB

Lisää kuvia

Jäätelöä voi tosiaan tehdä myös itse. Hoida vain ainekset jäätelökoneen kulhoon ja anna koneen tehdä miksaus ja kylmennys. Tunnin päästä sinulla on maailman parasta jäätelöä!

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
449,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Jäätelö on kesälämpöisten ilmojen parhaimpia juttuja, toki muinakin vuoden aikoina. Omaan makuun voi välillä olla kuitenkin hankala löytää juuri oikeanlaista jäätelöä. Jäätelökone on siihen mahdollisuus. Konehan ei ole itsessään mikään kevyehkö, mutta kannettavuuden rajoissa kuitenkin.

Jäätelökone Wilfa

Wilfa jäätelökone tuottaa tunnissa kotitekoista jäätelöä. Jäätelöön voi käyttää juuri niitä ainesosia, jotka itseään kiinnostavat, myös ruoka-aineallergiat huomioiden. Lisää ainesosat kahden litran kulhoon, käynnistä kone ja anna ainesosien sekoittua rauhassa keskenään. Jos jotain ainesosaa unohtuu laittaa, sen voi vielä kesken sekoituksenkin lisätä.

Jäätelökoneessa on täysin automaattinen kompressori. Se jäähdyttää ainesosia samaan aikaan, kun ainesosat sekoittuvat. Jäähdytys- ja kylmänäpitoiminto on tunnin pituinen. Tätä kaikkea seuraat LCD-näytölllä, kuten esimerkiksi digitaalista ajastusta.

Puhdistus

Kaikki koneen osat ovat irrotettavissa. Kulho on näistä irrotettavista osista ainoa, jota ei saa pestä koneessa. Muut osat ovat sellaisia, että ovat konepestäviä. Muutoin laite pyyhitään sisältä lämpimällä pyyheliinalla.

Mitä kaikkea jäätelökoneella voi tehdä:

- Kermajäätelö
- Sorbetti
- Jogurttijäätelö

Tietoja: 

Väri: Teräs
Teho 180W
Mitat (kanta x korkeus x syvyys): 42,5 x 26,2 x 28,5 cm
Paino: 12,3 kg
Kompressori pitää kylmänä tunnin ajan
LCD-näyttö
Takuu: 2 vuotta

Lisätietoa

Tuotenumero 603952
Takuu 5 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki