Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Julienne leikkuri, ruostumaton teräs - 5v takuu

SKU
1005202800
  • Osta 5 hintaan 9,90 € /kpl ja säästä 45%

Saatavuus: SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!

17,90 €

YLI 10000KPL MYYTY! OSTA USEAMPI KERRALLA VAIKKA LAHJAKSI! 

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Tällä julienne-leikkurilla teet näyttävät ja säännölliset juliennesuikaleet nopeasti, turvallisesti ja helposti esimerkiksi salaatteihin ja itämaisiin ruokiin. Julienne-suikale on 2x2x45mm kokoinen tulitikkua muistuttava vihannessuikale. 5 vuoden takuu, varo halpoja kopioita!

 

“Paras leikkuri mitä olen ikinä omistanut  Haarukka toimii oikein loistavasti vaikka porkkanan paikallaan pitämisessä :)”-Mira L. Facebookissa


"Leikkuri on pienen totuttelun jälkeen todella hyvä kuorija. Perunat ja juurekset kuoriutuu vauhdilla, koska leikkuria voi käyttää meno- ja tulosuuntaan" - Virpi

Supersuosittu Julienne-leikkuri - olemme myyneet jo yli 10000kpl ja suosio vain kihtyy!

Julienne-leikkuri on täydellinen apuväline mm. salaatteihin ja itämaisiin ruokiin tehtäviin ohuisiin siivuihin. Julienne-kuorija on kaksiteräinen jonka molemmilla terillä saat aikaiseksi todella kauniita, ohuita ja säännönmukaisia julienne-suikaleita.

Julienne-kuorijan liikkuvat terät mukailevat juliennesiivutettavan raaka-aineen muotoa, joka tekee työskentelystä todella tarkkaa ja nopeaa. Tällä työvälineellä viet ruuanlaiton astetta pidemmälle, niin työskentelymukavuuden kuin annoksen ulkoasun myötä.

Katso video julienne siivujen valmistuksesta tästä.

Julienne-leikkuri on laadukkaasta teräksestä valmistettu todella laadukas tuote, jota käyttävät alan huippuammattilaiset.

Tälläkin tuotteella on monta nimeä, niin kuin yleensäkin rakkaalla lapsella: julienne kuorija, julienne raastin tai julienne leikkuri. Kaikkia näitä nimiä yhdistää yksi tuote, johon ihastuu heti ensimmäisellä käyttökerralla. Vinkkinä: julienne raastimella saat esimerkiksi lapset innostumaan vihannesten syönnistä.

Lisätietoja
SKU 1005202800
Takuu 5 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.