Kaareva paistokasari, kupari, de Buyer Inocuivre Tradiotion 24 cm 2,9 l

Tuotekoodi: 6464.24

TARJOUS
-16% 06.04. asti

Kaareva paistokasari, kupari, de Buyer Inocuivre Tradiotion 24 cm 2,9 l

Lisää kuvia

Kuparikasari on tarpeellinen jokaisen ammattilaisen keittiössä. Kattilan sisäpuoli koostuu ohuesta kerroksesta ruostumatonta terästä  ja ulkopuoli erinomaisesti lämpöä johtavasta kuparista. Kahva on valurautaa. Pannu ei sovellu induktiolle. Pannu on todella helppo pitää puhtaana. Tilavuus 2,9 litraa. 

Saatavuus: Tuote tällä hetkellä tilaustuote, toimitusaika nyt noin 2-3 viikkoa, tilaus toimitetaan heti kun tuote saapuu varastoon.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 311,00 €

Hinta: 365,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Kaareva paistokasari on tarpeellinen jokaisen ammattilaisen keittiössä. Kattilan sisäpuoli koostuu ohuesta kerroksesta ruostumatonta terästä  ja ulkopuoli erinomaisesti lämpöä johtavasta kuparista. Reuna on muihin malleihimme verrattuna kaareva. Kahva on valurautaa. Pannu ei sovellu induktiolle. Pannu on todella helppo pitää puhtaana. HUOM! Vaikka tuotekuvassa on kaksi kasaria, tulee mukana vain yksi. 

Mitat: 

Tilavuus 2,9 litraa
Halkaisija 24 cm
Korkeus: 8 cm
Paksuus: 2 mm
Materiaalit: kupari 90%, ruostumaton teräs 10%

De Buyer Inocuivre tradition 

De Buyer Inocuivre tradition -sarja on visuaalisesti todella täydellinen valinta. Muodoltaan tämä malli on kaareva klassikko, joka on jokaisen kokin valinta.

Kuparinen ulkopinta takaa erinomaisen lämpöjohdannaisuuden tasaisesti ympäri kattilaa – myös reunoilta. Tämän ansiosta muun muassa kastikkeen kokoonkeittäminen tai maidon keittäminen ovat helppoa. Kuparin osuus Inocuivre -kattiloissa on 90%, eli kattila reagoi nopeastikin lämpötilojen vaihteluun.

Sisäpuoli on vuorattu ruostumattomalla teräksellä, joka kattaa 10% pannun valmistusmateriaalista.  Ruostumaton teräs on helppohoitoinen, eikä edellytä sinulta mitään lisätoimenpiteitä.

Materiaalin paksuus vaihtelee 1,5 – 2 mm, josta 90% on kuparia ja 10% ruostumatonta terästä.

Koko komeuden kruunaa upea ranskalaistyylinen kattilaan pultattu pitkä musta kahva, joka on taasen valurautaa.

Inocuivre ei sovellu käytettäväksi induktioliedelle. Kaikille muille liesityypeille tämä sopiikin mainiosti.

Mikä ero Inocuivrella on Prima materaan? 

‌De Buyer Inocuivre -sarja eroaa Prima Materasta siten, ettei sovellu induktioliedelle.  Koko pannu on siten yhtenäistä kuparia ja ruostumatonta terästä. Sisäpuoli koostuu ohuesta kerroksesta ruostumatonta terästä ja ulkopuolelta kuparipintaa, kuten Prima Materassakin. Kupari johtaa todella hyvin lämpöä heti alusta alkaen aivan reunoille saakka. 

 

Lisätietoa

Tuotenumero 6464.24
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki