Kahvimylly, Wilfa WSCG-2 Svart Nymalt

Tuotekoodi: 605768

Kahvimylly, Wilfa WSCG-2 Svart Nymalt

Lisää kuvia

Kahvin kuuluu olla hyvää, ja se syntyy vain ja ainoastaan tuoreista jauhetuista pavuista. Wilfan kahvimylly jauhaa pavut murskaten, jolloin aromit pysyvät paremmin tallessa eikä laite kerää rasvalikaa. Viisiportainen karkeussäätö ja niiden sisäinen hienosäätö tekevät kahvista monipuolisen vivahteikkaan ilmiön. Takuuta tuotteella on viisi vuotta. 


Väri: Teräs

Teho: 160W

Mitat (Kanta x korkeus x syvyys): 17 x 28,6 x 13 cm

Paino: 1,9 kg

250 gramman kahvipapusäiliö

Takuu 5 vuottaSaatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus
119,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Tämän kahvimyllyn on hyväksynyt Europwan Coffee Brewing Centre (ECBC), ja sitä suosittelee meidän oma kotimainen Paulig Instituuttimme. Eikä suotta, koska kyseessä on yksi markkinoiden kovimmista kahvimyllyistä. Näin myös minun mielestäni kahvimylly on valikoimani kruununjalokiviä. Wilfa kahvimylly nimittäin takaa monipuolisen makumaailman erilaisilla jauhatuskarkeuksilla, eikä mikään aromi mene hukkaan.

Miten tämä Wilfa kahvimylly toimii?

Ilmiömäisen Wilfan kahvimyllystä tekee se, että sen kartiomaiset teräksiset terät murskaavat pavut perinteisen leikkaamisen sijaan. Tähän on ihan syynä se, että leikkaamisessa pavuista irtoaa makuja tuovia rasvoja. Lisäksi nämä rasvat tahrisivat myllyn. Vastaavaa tapahtumaketjua ei synny kuitenkaan murskaamalla, vaan kaikki tarvittavat aromit pysyvät tallessa.

Papusäiliön merkitys

Papusäiliön kohdalla olennaista on papujen hyvä säilyvyys. Papusäiliö on sen vuoksi varustettu UV-suojalla. Tämä johtuu UV-säteilyn vaikutuksesta, jolloin papujen pintaöljyt hapettuisivat ja sitä myöten niiden pilaantuminen nopeutuisi. Pavut saavat tämän suojauksen myötä lisäaikaa, ennen kuin ne jauhatetaan hyvälle kahville.

Itse jauhatus tulisi tehdä juuri ennen kahvin valmistamista. Kuten monet meistä tietävätkin, kahvipurut altistuvat nopeasti hapen kanssa ja niiden hienotunteinen maku alkaa nopeasti haaleta. Jos puruja kuitenkin jäisi ylitse, tuliisi ne säilöä ilmatiiviiseen rasiaan viileään ja kuivaan paikkaan, esimerkiksi jääkaappiin.

Jauhaminen

Wilfan kahvimyllyssä on todella tarkka karkeuden säätö viidelle erilaiselle karkeusasteelle. Lisäksi näiden karkeussäätöjen sisällä on oma erillinen hienosäätömahdollisuutensa. Karkeussäädöt ovat:

- Steap 120 grammaa, 30 sekuntia
- French Press 83 grammaa, 20 sekuntia
- Filter 80 grammaa, 30 sekuntia
- Aeropress 23 grammaa, 10 sekuntia
- Mocca 16 grammaa, 10 sekuntia

Myllyssä oleva kartioterä murskaa pavut, jolloin aromit pysyvät paremmin tallessa. Tarkan karkeudensäädön avulla kahvimyllystä saa monen eri menetelmän kahvia.

Mukana on kätevä ajastustoiminto, jolla määrittelet juuri oikean määrän kahvia. 

Tietoja:

Väri: Teräs
Teho: 160W
Mitat (Kanta x korkeus x syvyys): 17 x 28,6 x 13 cm
Paino: 1,9 kg
250 gramman kahvipapusäiliö
Takuu 5 vuotta

Lisätietoa

Tuotenumero 605768
Takuu 5 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki