Kahvinkeitin, Wilfa CCM-1500S Classic Teräs

Tuotekoodi: 602155

Kahvinkeitin, Wilfa CCM-1500S Classic Teräs

Lisää kuvia

Hyvä kahvi syntyy sille optimoidulla tarkalla keittimellä. Siksi halusin hankkia tämän kauppani kokoelmaan, jotta sinäkin voisit päivittää kahvimakunystyröitäsi täydellisellä maulla. Wilfa kahvinkeittimellä on viiden vuoden takuu! Se on upea kaunis lisä keittiön tarpeistoon ja kestävä teos. 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
159,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Suomalaiset ovat tottuneet liian vaatimattomaan keskipaahteiseen peruskahviin. Näin ei saisi olla!

Kuten kaikessa, myös kahvissa on kyse tuoreiden raaka-aineiden ja niiden oikeaoppisesta hyödyntämisestä. Paras kahvi syntyy itse juuri hetkeä aiemmin jauhetuista pavuista, oikeasta veden lämpötilasta, suodatusajasta ja purun läpi suodattumisesta.

Wilfa kahvinkeitin on itsestäänselvyys valikoimaani tämän vuoksi.

Katsot parhaillaan kauniin design-muotoilun helmeä, Wilfa Classic kahvinkeitintä. Tämä on kahvinkeitin, jonka European Coffee Brewing Centre on hyväksynyt loisteliaan kahvin tekijänä. Järjestön kriteereissä kahvin tulee täyttää hyvin voimakkaat kahvintekokriteerit, jotta sertifiointi olisi hyväksyttävissä mainittavaksi.

Makua korostetaan oikealla lämpötilalla ja suodattumisnopeudella

Keittäminen johtaa terminä hieman harhaan kahvin valmistuksessa. Siinä nimittäin tulisi käyttää 92–96 asteista vettä, muttei kuitenkaan kiehuvaa vettä. Liian haaleaksi jäävä vesi ei taasen irrota hyvin kahvin aromeja, toisaalta liian kuuma vesi kitkeröittää kahvin makua. Wilfan keittimessä tämä lämpötila on optimaalinen.

Palatakseni termiin ”keittäminen”, on käsite edelleen harhaanjohtava myös toisessa mielessä. Kahvi nimittäin uuttuu suodattimen läpi, eikä suinkaan keity. On hyvin olennaista, kuinka kauan vesi kulkee purujen läpi suodattimessa. Muun muassa espressossa uuttaminen on ainoastaan 20–30 sekuntia, ja perinteisemmän kahvin osalla 2–5 minuuttia. Wilfassa on virtauksensäädin, jolla pystyt kontrolloimaan suodattumisaikaa. Suodatuksen virtaussäädintä voi käyttää niin kokonaisen pannukahvin tai yhden kupin vuoksi.

Wilfa kahvinkeitin ja tekniikka

Kuten monissa muissakin kahvinkeittimissä, tässä on perinteinen tippalukko. Mitä muissa keittimissä ei ole, tässä on virtauksen säädin, jolla virtaavan veden kulkua purujen läpi voi säätää! Kahvipannun tilavuus on 1 litra, joka vastannee viittä kahvimukillista, ja vähän useampaa pikkukupillista kahvia.

Monille ”jäiköhän kahvinkeitin päälle?” -neurootikoille hyvä tieto on keittimen automaattinen virrankatkaisu. Virrankatkaisu on ECBC-hyväksytty. 

Wilfa on tehty kestämään, ja sille sen vuoksi luvataan laatuisan rakenteensa ansiosta viiden vuoden takuuta.

Muotoilu

Desig on täysin tätä päivää. Wilfan kahvinkeitin voisi olla myös sisustusesine. Teräksinen kaunis ulkopinta on jo sellaisenaan mahtavan kaunis lisä keittiöön.

Ominaisuudet:

Väri: Teräs
Teho: 1550W
Tilavuus: 1 litra
Tippalukko
Virtauksen säädin
Automaattinen virrankatkaisu ECBC-hyväksytty
Takuu: 5 vuotta

HENKILÖKUNNAN HUOMIOITA

Tämä on todella kaunis kahvinkeitin, varsinkin kun edellinen keittimeni oli opiskeluaikainen vempula. Suurin huomioni edelliseen keittimeeni on, että tämä on todella hiljainen. Se ei samalla tavalla porise ja pihise, mitä edeltäjäkeittimeni teki. Toinen mielenkiintoinen fakta on suodatinosa: Suodatinosassa pystyy säätämään suodattumisnopeutta, eli kuinka nopeasti vesi kulkee suodattimen läpi. Suodatin oli aluksi vaikea saada pesua varten irti, mutta kyllä se pienen tutkinnan jälkeen irtosi. Kahvinkeitin sammuu muuten ajan kanssa, vaikka olisi päällä. Sinällään lohduttava tieto, ettei tartte matkan päällä miettiä "jäiköhän se keitin päälle", varsinkaan kun tämä ei porise ja naksu samalla tavalla kuin vanha keittimeni. 

Lisätietoa

Tuotenumero 602155
Takuu 5 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki