Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Poistettu! Pizzakivi STONE ROUND, 38cm halkaisija

SKU
4639

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

34,90 €
Poistettu! Pizzakivi STONE ROUND, 38cm halkaisija
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Itse tehty pizza ei koskaan maistu tasan samalta kuin paikallisen pizzerian tekemä pizza, sen me kaikki tiedostamme. Stone Round pizzakivellä saat kuitenkin pizzaasi sen ravintolasta tutun rapean pohjan jonka saavuttaminen tuntuu muuten mahdottomalta kotiuunissa. Pizzakiven kivimassa imee itseensä uunin tuottamaa lämpöä ja säteilee sitä pizzan pohjaan ja tuo näin ollen pizzaasi sen herkullisen kiviuunin tuoman maun. Pizzakivi säilyttää lämpönsä pitkään joten pizza pysyy lämpimänä vielä sen jälkeen kun otat sen uunista.

Pyöreän Stone Round pizzakiven halkaisija on 38 cm, eli sillä voit siis paistaa perhekokoisen pizzan yhdellä kertaa. Tämä pizzakivi sopii kaikkiin tavallisiin uuneihin sekä sähkö- että kaasugrilleihin. Muistathan ottaa uunisi leveyden ja syvyyden huomioon kun valitset itsellesi sopivaa pizzakiveä.

Stone Round pizzakiven mukana saat kätevän paistolevyn joka asetetaan pizzakiven päälle. Paistolevy estää pizzakiven likaantumisen ja helpottaa näin ollen ruoanlaittoasi. Muista että pizzakiveä ei koskaan saa laittaa astianpesukoneeseen! Älä huoli, laitamme sinulle tarkemmat käyttö- ja puhdistusohjeet tulemaan pizzakiven mukana!

Tsekkaa muuten Herkkusuu.fi -sivuston pizzakivireseptejä. 

Voita ja suolaa -blogin ajatuksia pizzakivestä.

Voita ja suolaa -blogin fiiliksiä pizzakivestä.

 

Ali Jahangiri pisti pizzakiven myös käyttöön: 

 

#pizzakivi lämpiää. Parit pågenit, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa, vuohenjuustoa. #grillikauppa

Video, jonka Ali Jahangiri (@alijahangirifi) julkaisi11. 10ta 2015 klo 5.36 PDT

Lisätietoja
SKU 4639
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.