Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Kasari de Buyer Prima Matera 24 cm, korkeus 13 cm, tilavuus 6l

SKU
6206.24

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

843,80 €
Kasari de Buyer Prima Matera 24 cm, korkeus 13 cm, tilavuus 6l
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

DeBuyer Prima Matera kasari soveltuu kastikkeiden tekoon.

Kasari koostuu 90%sti kuparista ja 10% AISI 304 ruostumattomasta teräksestä. Kuparin ansiosta lämmönjohtavuus on todella omaa luokkaansa, mikä tekee ruuanlaitosta helppoa ja nopeasti kypsyvää. Sisäpuolen teräspinta soveltuu hyvin ruuanlaittokäyttöön, sillä se on helppo käsitellä ja pestä. Kasarissa on suorat reunat ja kahva on terästä ja niitattu kasariin kiinni. 

Kuparikasari on ylivertainen kasari kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi erilaiset kastikereduktiot, keittyy tässä kasarissa täydellisesti. Kuparikasari reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto siirtyy tämän kattilan avulla täysin uudelle tasolle. Kuparikasari kuumenee ja viilenee todella nopeasti, joka mahdollistaa tämän ylivertaisen lämmönjohtamisominaisuuden, jota ei ole millään muilla kattiloilla tai kasareilla.

Huolto:

Kasari soveltuu kaikille liesitasoille, myös induktioliedelle. Se on pestävissä ainoastaan käsin. Kiillota kuparipinta kiillotustahnalla.

Mitat:

Leveys: 24 cm
Korkeus: 12,4 cm
Tilavuus: 6l

Lisätietoja
SKU 6206.24
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.