Kasari de Buyer Prima Matera 24 cm, korkeus 13 cm, tilavuus 6l

Tuotekoodi: 6206.24

TARJOUS
-10% 07.12. asti

Kasari de Buyer Prima Matera 24 cm, korkeus 13 cm, tilavuus 6l

Lisää kuvia

Kuparikasari on ylivertainen lämmönjohtamisominaisuuksiltaan, jonka vuoksi ammattilaiset käyttävät sitä herkkien ja tarkkuuttaa vaativien ruokien, kuten kastikkeiden ja reduktioiden valmistuksessa. Tämä de Buyer Prima Matera kuparikasari onkin yksi hienoimmista ja ylivertaisimmista tuotteista keittiössä.


Leveys: 24 cm

Korkeus: 12,4 cm

Tilavuus: 6lSaatavuus: Tuote tällä hetkellä tilaustuote, toimitusaika nyt noin 2-3 viikkoa, tilaus toimitetaan heti kun tuote saapuu varastoon.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 585,00 €

Hinta: 649,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

DeBuyer Prima Matera kasari soveltuu kastikkeiden tekoon.

Kasari koostuu 90%sti kuparista ja 10% AISI 304 ruostumattomasta teräksestä. Kuparin ansiosta lämmönjohtavuus on todella omaa luokkaansa, mikä tekee ruuanlaitosta helppoa ja nopeasti kypsyvää. Sisäpuolen teräspinta soveltuu hyvin ruuanlaittokäyttöön, sillä se on helppo käsitellä ja pestä. Kasarissa on suorat reunat ja kahva on terästä ja niitattu kasariin kiinni. 

Kuparikasari on ylivertainen kasari kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi erilaiset kastikereduktiot, keittyy tässä kasarissa täydellisesti. Kuparikasari reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto siirtyy tämän kattilan avulla täysin uudelle tasolle. Kuparikasari kuumenee ja viilenee todella nopeasti, joka mahdollistaa tämän ylivertaisen lämmönjohtamisominaisuuden, jota ei ole millään muilla kattiloilla tai kasareilla.

Huolto:

Kasari soveltuu kaikille liesitasoille, myös induktioliedelle. Se on pestävissä ainoastaan käsin. Kiillota kuparipinta kiillotustahnalla.

Mitat:

Leveys: 24 cm
Korkeus: 12,4 cm
Tilavuus: 6l

Lisätietoa

Tuotenumero 6206.24
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki