Kaulin

Tuotekoodi: 8800.46N

Kaulin

Lisää kuvia

de Buyer alumiininen kaulin


Laakeroitu todella tukeva ammattikäyttöön tarkoitettu kaulin. Kaulimen tukevuus, paino ja laakerointi tekee kaulimisesta todella helppoa ja kevyttä. Tällä kaulimella kaulitset todella kiinteänkin taikinan helposti haluamaasi paksuuteen. Kunnollisella kaulimella teet esimerkiksi pastakoneesta tarpeettoman, koska kiinteä pastataikina kauliutuu ilman voiman käyttöä todella helposti haluamaasi paksuuteen!

Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
179,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Kaulin

Alumiininen KAULIN ammattilaisille ja vaativille kotileipureille. de Buyer on tunnettu vaativien ammattikokkien sekä leipureiden keskuudessa. de Buyer alumiininen, laakeroitu kaulin on tehty kestämään päivittäistä ja kovaa käyttöä.

Laakeroitu kaulin mahdollistaa pehmeän ja helpon käytön, jolloin kaulitsemisessa ei tarvitse käyttää voimaa. Perinteiset puu- ja nykypäivän silikoniset kaulimet ovat pääsääntöisesti hyvin kevyitä ja laakeroimattomia, jolloin ne vaativat huomattavasti enemmän voimaa.

Kaulimen kahvat ovat ergonimisesti muotoillut, jolloin sen pito käsissä on erinomainen. Alumiinin tasainen pinta ehkäisee taikinan tarttumista kaulimen pintaan, verrattuna useisiin muihin kaulinmateriaaleihin verrattuna. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi peränjälkeen tehtävien, eri kaulintamassojen työstämisessä, jolloin maut eivät sekoitu keskenään ja mahdollisten raaka-aineallergioiden vuoksi on tärkeää varmistaa ettei ruokiin jää vääriä raaka-ainejäämiä.

Kaulin on helppo pestä ja se voidaan pestä vedellä, joka ei ole suositeltavaa esimerkiksi puukaulimille. Alumiinen kaulin, on sen kovuuden ja vesipestävyyden ansiosta erittäin hygieninen.

Riittävän painava ja tasainen metellikaulin mahdollistaa esimerkiksi pastataikinan teon ilman pastakonetta. Tällöin kauppamme filosofia vähemmän määrää ja enemmän laatua, toteutuu erinomaisesti myös tämän tuotteen kohdalla. Pastataikina on perinteisesti kaulittu raskaalla kaulimella, eikä sen valmistukseen tarvita erillistä konetta.

Paino 1,5 kg, pituus 46 cm, paksuus 7,5 cm

Lisätietoa

Tuotenumero 8800.46N
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki