Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Keraaminen paistoalusta Big Green Egg XL-grillille

SKU
SSTBGEPSXL

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

189,90 €
Keraaminen paistoalusta Big Green Egg XL-grillille
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1|/S/S/SSTBGEPSXL_2.jpg
1|/S/S/SSTBGEPSXL_2.jpg

Big Green Egg Extra Large -grilliin yhteensopiva keraaminen paistoalusta tekee grillistä hetkessä kiertoilmauunin. Paistoalusta on lämpösuoja, joka varmistaa että grillattava tuote ei ole suorassa kosketuksessa lämmön lähteeseen. Lämpö ei tule suoraan alhaalta ylös, vaan se kiertää grillissä ja tekee grillistä uunimaisen. Grillissä voidaan siis paistaa ja kypsentää alhaisessa lämmössä pizzaa, leipää, haudutettuja patoja, kiusauksia, kinkkuja tai makeita leivoksia paremmaksi kuin tavallisessa uunissa.

Big Green Egg -grilli on suunniteltu toimimaan täydellisenä ulkoilmaruuanlaittokeskuksena, jossa voi grillata, paahtaa, leipoa ja savustaa. Keraaminen paistoalusta lisää grillin monipuolisuutta entisestään, sillä sen suunnittelusta on otettu huomioon grillin lämpöominaisuudet, mikä mahdollistaa lämmön tehokkaan säteilyn kuvussa, mutta kuitenkin samalla estää liekkien ja kuumuuden ylikypsentämästä ruokaa. Paistoalusta on erittäin hyödyllinen lisävaruste, ja kokeiltuasi sitä et halua enää valmistaa ruokaa keittiössäsi lainkaan!

Keraaminen paistoalusta Big Green Egg XL-grillille

  • Tuotemerkki: Big Green Egg
  • Materiaali: Keraami
Lisätietoja
SKU SSTBGEPSXL
Takuu .

Toimitusaika TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-7 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.