Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

KOBE STYLE BLACK 4-poltin kaasugrilli 2019 EDITION

SKU
77411

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

449,90 €

+ Hyvää laatua oikeaan hintaan

+ Vankka runko, iso grillausala

+ Poltin tehot kohdillaan ja sivukeitin mukana extrana

+ Tyylikäs BLACK-sarjan KOBE grilli  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

KOBE STYLE BLACK on upgreidattu sitten viime näkemän! Edessä on iso 71 x 41 cm grillausala, joten kenellekään ei jää varmasti nälkä. Kypsentämisestä pitävät huolen neljä rosteripoltinta ja sivukeitin, joiden teho on yhteensä 17kW. Tuplakansi takaa, etteivät ruokaa himoavat näpi pala. 

Kaasugrilli KOBE STYLE BLACK 

 

Onko sinulla haussa tyylikäs, kokomusta grilli, jota kelpaa kavereillekin esitellä? Onko kaveriporukkasi nälkäinen? Jos vastasit kahdesti kyllä, suosittelisimme tutustumaan KOBE STYLE BLACK -kaasugrilliin! STYLE BLACK'ia olemme jälleen kehitelleet 2018 entisestään (meillä jo myynnissä neljättä vuotta) ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen grillilaatutietoiselle grillaajalle, joka etsii grilliä 350–450€ hintahaitarilla.

4 rosteripoltinta (3,5kW) ja 1 sivukeitin (3kW) tarjoavat tehoja 17 kW edestä ja iso 71 x 41 cm valurautainen grillausala varmistaa, ettei kenellekään jää nälkä. Grillausala on jaettu kahteen ritilään ja yhteen parilaan. Lämmönjakolevyt tässä grillissä ovat emaloitua terästä, lämpöhylly puolestaan rosteria. Grillistä löytyy myös rasvapelti.

Grillausala on jaettuna kolmeen osaan josta kaksi on ritilää ja yksi osa on parilaa. Materiaaliltaan grillausala on valurautaa. Parilan pinta on toiselta puolelta sileä ja toiselta "kuvioinen.

KOBE tuotteisiin on lisäksi saatavilla kaikkia perusvaraosia ja lisätarvikkeita meidän kautta tarpeen mukaan.

Tuplakannen ansiosta et polta sormiasi herkkuja kokkaillessasi! 

Lisävarusteiksi suositellaan 

Lisätietoja
SKU 77411
Takuu 2 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.