Kokkiveitsi Arcos, ovaalihiottu, 20cm

Lisää kuvia

Kokkiveitsi Arcos, ovaalihiottu, 20cm

Tuotekoodi: EDU280601

Erittäin hyvän hinta-laatusuhteen kokkiveitsi 20cm terällä. Veitsen erikoisuutena terän ovaalihionnat, jotka vähentävät viipaloidessa vihannesten tarttumista terään.Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: : 0,00 €

Kokkiveitsi Arcos, ovaalihiottu, 20cm   +36,90 €

Tuotekuvaus

Lupauksemme, että vain paras on riittävän hyvää, tarkoittaa sitä että etsimme ja testaamme jokaiseen hintaluokkaan parhaan mahdollisen tuotteen.Tämä espanjalaisen perinteisen veitsivalmistaja Arcosin kokkiveitsi täyttää vaatimuksemme ollen erinomaisen hinta-laatusuhteen ammattitason veitsi.


  • Ammattilaislaatuinen 20cm kokkiveitsi
  • Valmistettu Espanjassa Arcosin toimesta, joka on tehnyt veitsiä jo vuodesta 1754
  • Arcosin omaa Nitrum® -terästä, joka on markettiveitsiä huomattavasti kovempaa, mutta samalla myös kestävämpään (Rockwell C56)
  • Hyvin tasapainotettu
  • Helppo pitää terässä


ARCOS KOKKIVEITSI YLEISESTI

Arcos veitsien terä on valmistettu erittäin kovasta teräksestä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Sen ansiosta veitsi on teroitettavissa erittäin teräväksi ja pitää terävyytensä pitkään. Tavallisesti edullisen hintaluokan keittiöveitset on valmistettu C50-C55 luokan teräksestä, joka on siis pehmeämpää kuin Arcosin käyttämä teräs. 

Jos japanilaiset kokkiveitset menevät yli budjettisi, tämä tasapainoinen 20cm kokkiveitsi on oikea valinta keittiösi työjuhdaksi.


ARCOS VALMISTAJANA

Arcos veitsiä on valmistettu Espanjassa Albaceten maakunnassa jo vuodesta 1745. Veitsissä yhdistyvät satojen vuosien veitsen taontamenetelmät ja modernit tuotantotavat. Yrityksen tuotteet ovat de Buyerin pannujen tapaan tehty ammattikeittöiden tarpeisiin, joten kuluttajilta Arcosin suorastaan edulliset laatuveitset ovat pysyneet visusti piilossa.

Lisätietoa

Tuotenumero EDU280601
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki