De Buyer Prima Matera kuparipannu 27 cm

Tuotekoodi: 6224.28

TARJOUS
-11% 13.07. asti

De Buyer Prima Matera kuparipannu 27 cm

Lisää kuvia

De Buyer kuparinen paistinpannu 27 cm


 


Ainoa kuparipannu maailmassa, joka toimii myös induktiolla!


Jokainen maailmanluokan huippuravintolan sykkivään sydämeen kurkistava huomaa kuparipannujen ja -kattiloiden runsaan määrän. Syynä ei ole silkka kuparisen ulkopinnan upea kauneus, vaan kuparin lyömätön kyky johtaa lämpöä.


Kupari on hopean jälkeen kaikkein lämmönjohtavin metalli, joten se on parasta, mitä liedelleen voi laskea. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pannu tai kattila lämpeää erittäin tasaisesti korkeita reunojaan myöten, eikä kuparipannuun synny kuumia pisteitä.


Pahamaineiset oikealle lämpötilalle herkät kokkauksen kompastuskivet ovat jatkossa lastenleikkiä. Kun lämmönsäätely sujuu kuin ajatus, onnistuu myös esimerkiksi herkkien kalafileiden kypsennys juuri niin kuin on tarkoitus. Tämä de Buyer Prima Matera -kuparipaistinpannu on keittiön huikeimpia tuotteita.  • Täydellinen lämmönjohtavuus takaa onnistumisen tarkassa ja vaativassa ruoanlaitossa.

  • Näyttävä ulkonäkö.

  • Sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle.

  • Kestävä ja helppo pitää puhtaana.

  • Toimii hyvin myös redusointiin.


Lue lisää tuotekuvauksesta alempana.

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 359,00 €

Hinta: 399,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

De Buyer kuparinen paistinpannu 27 cm

De Buyer Prima Matera kuparinen paistinpannu on 90% kuparia ja 10% ruostumatonta terästä, jonka ansiosta pannussa yhdistyvät kuparipannun ominaisuudet ja helppo puhdistettavuus teräksisen sisäosan ansiosta. Useista edullisemmista kuparipannuista poiketen de Buyerin kupariset paistinpannut ovat sisäpinnan teräskuorta lukuunottamatta täyttä kuparia -ei vain kuparipinnoitettuja. Siksi näissä paistinpannuissa on kuparin todelliset huippuluokan lämmönjohto-ominaisuudet, joita ei ole teräksisissä, kuparilla pinnoitetuissa pannuissa.

Kuparinen paistinpannu on ylivertainen paistinpannu kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi herkät kalat kuten ahven, paistuvat tässä pannussa täydellisesti. Kuparinen paistinpannu reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto nousee tämän pannun avulla täysin uudelle tasolle.

Kuparipannun nopea kuumeneminen ja viileneminen on ominaisuus, jota ei ole millään muulla pannuilla. Tarkan lämmönsäätelyn ansiosta et tarvitse ruoanlaitossa paljoa rasvaa. Esimerkiksi kalafileen paistamisessa ainoa rasva mitä tarvitset on nokare voita – ja sekin lähinnä maun takia.

Lisätietoa

Tuotenumero 6224.28
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki