Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

de Buyer Prima Matera kuparipannu 27 cm

SKU
6224.28

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

399,00 €

De Buyer kuparinen paistinpannu 27 cm


 


Ainoa kuparipannu maailmassa, joka toimii myös induktiolla!


Jokainen maailmanluokan huippuravintolan sykkivään sydämeen kurkistava huomaa kuparipannujen ja -kattiloiden runsaan määrän. Syynä ei ole silkka kuparisen ulkopinnan upea kauneus, vaan kuparin lyömätön kyky johtaa lämpöä.


Kupari on hopean jälkeen kaikkein lämmönjohtavin metalli, joten se on parasta, mitä liedelleen voi laskea. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pannu tai kattila lämpeää erittäin tasaisesti korkeita reunojaan myöten, eikä kuparipannuun synny kuumia pisteitä.


Pahamaineiset oikealle lämpötilalle herkät kokkauksen kompastuskivet ovat jatkossa lastenleikkiä. Kun lämmönsäätely sujuu kuin ajatus, onnistuu myös esimerkiksi herkkien kalafileiden kypsennys juuri niin kuin on tarkoitus. Tämä de Buyer Prima Matera -kuparipaistinpannu on keittiön huikeimpia tuotteita.  • Täydellinen lämmönjohtavuus takaa onnistumisen tarkassa ja vaativassa ruoanlaitossa.

  • Näyttävä ulkonäkö.

  • Sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle.

  • Kestävä ja helppo pitää puhtaana.

  • Toimii hyvin myös redusointiin.


Lue lisää tuotekuvauksesta alempana.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer kuparinen paistinpannu 27 cm

De Buyer Prima Matera kuparinen paistinpannu on 90% kuparia ja 10% ruostumatonta terästä, jonka ansiosta pannussa yhdistyvät kuparipannun ominaisuudet ja helppo puhdistettavuus teräksisen sisäosan ansiosta. Useista edullisemmista kuparipannuista poiketen de Buyerin kupariset paistinpannut ovat sisäpinnan teräskuorta lukuunottamatta täyttä kuparia -ei vain kuparipinnoitettuja. Siksi näissä paistinpannuissa on kuparin todelliset huippuluokan lämmönjohto-ominaisuudet, joita ei ole teräksisissä, kuparilla pinnoitetuissa pannuissa.

Kuparinen paistinpannu on ylivertainen paistinpannu kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi herkät kalat kuten ahven, paistuvat tässä pannussa täydellisesti. Kuparinen paistinpannu reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto nousee tämän pannun avulla täysin uudelle tasolle.

Kuparipannun nopea kuumeneminen ja viileneminen on ominaisuus, jota ei ole millään muulla pannuilla. Tarkan lämmönsäätelyn ansiosta et tarvitse ruoanlaitossa paljoa rasvaa. Esimerkiksi kalafileen paistamisessa ainoa rasva mitä tarvitset on nokare voita – ja sekin lähinnä maun takia.

de buyer kupari kattila ja paistinpannu

Lisätietoja
SKU 6224.28
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.