Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

de Buyer Prima Matera kuparipannu 27 cm

SKU
6224.28

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

568,80 €
de Buyer Prima Matera kuparipannu 27 cm
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer kuparinen paistinpannu 27 cm

De Buyer Prima Matera kuparinen paistinpannu on 90% kuparia ja 10% ruostumatonta terästä, jonka ansiosta pannussa yhdistyvät kuparipannun ominaisuudet ja helppo puhdistettavuus teräksisen sisäosan ansiosta. Useista edullisemmista kuparipannuista poiketen de Buyerin kupariset paistinpannut ovat sisäpinnan teräskuorta lukuunottamatta täyttä kuparia -ei vain kuparipinnoitettuja. Siksi näissä paistinpannuissa on kuparin todelliset huippuluokan lämmönjohto-ominaisuudet, joita ei ole teräksisissä, kuparilla pinnoitetuissa pannuissa.

Kuparinen paistinpannu on ylivertainen paistinpannu kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi herkät kalat kuten ahven, paistuvat tässä pannussa täydellisesti. Kuparinen paistinpannu reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto nousee tämän pannun avulla täysin uudelle tasolle.

Kuparipannun nopea kuumeneminen ja viileneminen on ominaisuus, jota ei ole millään muulla pannuilla. Tarkan lämmönsäätelyn ansiosta et tarvitse ruoanlaitossa paljoa rasvaa. Esimerkiksi kalafileen paistamisessa ainoa rasva mitä tarvitset on nokare voita – ja sekin lähinnä maun takia.

Lisätietoja
SKU 6224.28
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.