Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

De Buyer Prima Matera kuparipannu 20 cm (sauté pan), 1,7l, korkeus 7,2cm

SKU
6236.20

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

493,80 €
de Buyer Prima Matera kuparipannu 20 cm (sauté pan)
 • Nopea toimitus

 • Ilmainen vaihto

 • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer Prima Matera kuparipannu on 90% kuparia ja sen sisäpinnassa on 10% ruostumatonta terästä. Ohuen ruostumattomattomasta teräksestä tehdyn sisävaipan ansiosta tässä pannussa yhdistyvät kuparipannun ominaisuudet ilman kuparisen sisäpinnan hankaluuksia.

Kun kurkistaa maailmanluokan huippuravintolan sykkivään sydämeen, huomaa kuparipannujen ja kattiloiden runsaan määrän. Syynä ei ole kuparin veret seisauttava kauneus, vaan kuparipannujen ylivertaiset lämmönjohto-ominaisuudet.

Kupari on hopean jälkeen kaikkein lämmönjohtavin metalli. Keittiössä se tarkoittaa sitä, että pannu tai kattila lämpeää erittäin tasaisesti korkeita reunojaan myöten, eikä kuparipannuun synny kuumia pisteitä.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pahamaineiset kokkauksen kompastuskivet kuten sokerin karamellisointi, suklaan sulatus tai maitopohjaiset kastikkeet ovat jatkossa lastenleikkiä.

Kun lämmönsäätely sujuu kuin ajatus, onnistuu myös esimerkiksi herkkien kalafileiden kypsennys juuri niin kuin on tarkoitus. Tämä de Buyer Prima Matera sauté pan -kuparipannu onkin yksi hienoimmista ja ylivertaisimmista tuotteista keittiössä.

 • Täydellinen lämmönjohtavuus takaa onnistumisen tarkassa ja vaativassa ruoanlaitossa.
 • Ylväs ulkonäkö.
 • Sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle.
 • Toimii hyvin kastikekäytössä korkeiden reunojen ansiosta.

De Buyer Prima Matera kuparipannu on 90% kuparia ja sen sisäpinnassa on 10% ruostumatonta terästä. Ohuen ruostumattomattomasta teräksestä tehdyn sisävaipan ansiosta tässä pannussa yhdistyvät kuparipannun ominaisuudet ilman kuparisen sisäpinnan hankaluuksia. Teräkseen ei muodostu kuparihometta ja se on hyvin helppo puhdistaa ja. Useista edullisemmista kuparipannuista poiketen de Buyerin kuparipannut ovat sisäpinnan teräskuorta lukuunottamatta täyttä kuparia. Ne eivät siis ole pelkästään kuparipinnoitettuja, vaan niissä on terässisuksesta huolimatta kuparipannun loisto-ominaisuudet, eikä lämmönjohtavuudessa ole tehty kompromissia.

Kuparipannu on ylivertainen paistinpannu kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi herkät kalafileet kuten ahven, paistuvat tässä pannussa täydellisesti. Kuparipannu reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto siirtyy tämän pannun avulla täysin uudelle tasolle. Kuparipannu kuumenee ja viilenee niin nopeasti, että mikään muu pannu ei pysty samaan. Tarkan lämmönsäätelyn ansiosta tarvitset ruoanlaitossasi vain vähän rasvaa. Esimerkiksi kalafileen paistamisessa ainut rasva mitä tarvitset on nokare voita ja sekin lähinnä maun takia.

Mitat:

Halkaisija: 20 cm

Korkeus: 7,2 cm

Tilavuus 1,7 l

Seinämävahvuus: 2 mm

Paino: 1,32 kg

De Buyer kuparikasarit eri lämmönlähteille

De Buyer Prima Matera kuparikasarin pohja on magneettinen, jonka vuoksi se sopii esimerkiksi induktioliedelle, sekä muille lämmönlähteille kuten kaasu ja perinteinen keittolevy.

Kuparikasarin hoito

Kuparikasari pestään käsin muiden kattiloiden tavoin välittömästi ruoanlaitoin jälkeen. Ajan myötä kupari saattaa tummua tai tulla laikukkaaksi. Kuparikattilan kiillotus on kuitenkin helppo tehdä sille tarkoitetulla kiillotusaineella, jonka löydät täältä.

De Buyer kuparikasarissa ei ole mitään pinnoitetta, kuten teflon, jonka vuoksi siitä ei irtoa ruokaa ylimääräisiä kemiallisia yhdisteitä ja pinnoittamattomuutensa ansiosta kattila on todella pitkäikäinen. Oikein käytettynä kasari kestääkin käytännössä vähintään käyttäjänsä eliniän.

De Buyer

De Buyer on erittäin arvostettu ranskalainen huippulaatuisia keittiötarvikkeita valmistava yritys, joka on tunnettu erityisesti hiiliteräspannuistaan ja kuparikattiloista ja kuparipannuista. De Buyer on valmistanut kaikkein vaativimmille keittiöalan ammattilaisille ja innokkaille kotikokeille keittiötarvikkeita jo yli 180 vuotta, jonka myötä se on saavuttanut erittäin arvostetun aseman ympäri maailmaa.

De Buyer kasarin mitat:

Halkaisija: 16 cm

Korkeus: 8,3 cm

Tilavuus 1,8 l

Seinämävahvuus: 2 mm

Paino: 1,37 Kg

Muut saman sarjan tuotteet

Katso myös muut valikoimassamme olevat de Buyer Prima Matera -sarjan tuotteet ja rakenna näistä erittäin näyttävä ja huippulaatuinen ruoanlaittovälineiden sarja, juuri sinun käyttötarkoituksiisi sopivaksi:

 • de Buyer Prima Matera sauté pan kuparipannu korkealla reunalla 20 cm
 • de Buyer Prima Matera fry pan kuparipannu matalalla reunalla 28 cm
 • de Buyer Prima Matera saucepan kuparikattila (kasari) 1,2 l
 • de Buyer Prima Matera saucepan kuparikattila (kasari) 1,8 l
 • de Buyer Prima Matera saucepan kuparikattila (kasari) 2,5 l
Lisätietoja
SKU 6236.20
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.