Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

de Buyer Prima Matera kuparipannu 24 cm

SKU
6236.24

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

606,30 €
de Buyer Prima Matera kuparipannu 24 cm
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer kuparipannu 24 cm (sauté pan)

De Buyer Prima Matera kuparipannut ovat 90% kuparia ja 10% ruostumatonta terästä, jonka ansiosta pannuissa yhdistyvät kuparipannun ominaisuudet ilman kuparin haittoja ja helppo puhdistettavuus teräksisen sisäosan ansiosta. Poiketen useista muista edullisemmista kuparipannuista, de Buyer kupariset paistinpannut ovat täyttä kuparia, sisäpinnan teräskuorta lukuunottamatta, eikä vain kuparipinnoitettuja. Tämän vuoksi paistinpannuissa on kuparin ylivertaiset lämmönjohtamisominaisuudet, toisin kuin teräksisissä, kuparilla pinnoitetuissa pannuissa. Kuparipannu on ylivertainen paistinpannu kaikille todella tarkkaa lämmönsäätelyä vaativille raaka-aineille. Esimerkiksi herkät kalafileet, kuten ahven, paistuu tässä pannussa täydellisesti. Kuparipannu reagoi todella nopeasti lämmönvaihteluille, jonka vuoksi tarkkuutta vaativa ruoanlaitto siirtyy tämän pannun avulla täysin uudelle tasolle. Kuparipannu kuumenee ja viilenee todella nopeasti, joka mahdollistaa tämän ylivertaisen lämmönjohtamisominaisuuden, jota ei ole millään muilla pannuilla. Tarkan lämmönsäätelyn ansiosta et tarvitse ruoanlaitossa paljon rasvaa. Esimerkiksi kalafileen paistamisessa ainut rasva mitä tarvitset on nokare voita ja sekin lähinnä maun takia, jonka kala vaatii suolan lisäksi.

De Buyer

De Buyer on erittäin arvostettu ranskalainen huippulaatuisia keittiötarvikkeita valmistava yritys, joka on tunnettu erityisesti hiiliteräspannuistaan ja kuparikattiloista ja kuparipannuista. De Buyer on valmistanut kaikkein vaativimmille keittiöalan ammattilaisille ja innokkaille kotikokeille keittiötarvikkeita jo yli 180 vuotta, jonka myötä se on saavuttanut erittäin arvostetun aseman ympäri maailmaa.

De Buyer saute-pannun mitat:

Halkaisija: 24 cm

Korkeus: 8,2 cm

Tilavuus 3,1 l

Seinämävahvuus: 2 mm

Paino: 1,32 Kg

Lisätietoja
SKU 6236.24
Takuu Elinikäinen
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.