Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Le Creuset pyöreä pata 5,3 litraa, Cerise (kirsikka)

SKU
21177260602430

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

245,90 €
Le Creuset pyöreä pata 5,3 litraa, Cerise (kirsikka)
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Le Creuset pata 5,3l

Le Creuset pata 5,3l on mitä parhain väline rauhalliseen haudutteluun. Se säilyttää tasaisen lämpötilan hyvin pitkään. Tämä valurautapata on myös erinomainen leivonnassa. Leivän paistaminen valurautapadassa tekee leivälle todella rapean kuoren ja ihanan pehmeän sisuksen. Kunnon pataleivät ovat hyvin lähellä leivinuunissa paistettuja leipiä.

Le Creuset padan emalipinta

Le Creuset -patojen emalointipinta on erityisen kestävää ja siihen syntyy vähemmän harmillisia lohkeamia. Emalointi sekä suojaa ja estää makujen tarttumisen padan sisäpintaan että estää ruostumista.  Pata soveltuu myös ruoan säilytykseen, eikä sitä tarvitse öljytä tai rasvapolttaa kuten emaloimatonta valurautapataa. Emalipinta on helppo puhdistaa ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Emalin kanssa käytettäväksi suosittelemme puisia ja muovisia työvälineitä.

Le Creuset -patojen historia

Le Creuset -padan historia juontaa juurensa lähes sadan vuoden päähän. Tuolloin ranskalaiset Armand Desaegher ja Octave Aubecq toivat markkinoille ensimmäisen emaloidun valurautapadan. Le Creusetin tunnusomainen ”liekkiväritys” oli mukana jo heti ensimmäisestä padasta lähtien, joka oli oranssin värinen (Volcanic).

Le Creusetin padat ovat säilyneet hyvin pitkälti samanlaisina läpi vuosikymmenten. Maineikas historia ja aina yhtä korkea laatu ovat tehneet Le Creuset -padoista myös modernin keittiön klassikon. Vuonna 1925 markkinoille tullut pata on saanut monet muutkin valmistajat emaloitujen patojen pariin. Le Creuset on kuitenkin monen mielestä se aito ja alkuperäinen emaloitu pata – täysin ansaitusti.

Patoja saa meiltä seuraavissa väreissä: oranssipunainensininenkiiltävä musta ja valkoinen.

Valurautapadan käyttö

Vaikka emalipinta on erittäin kestävä, muutama asia kannattaa muistaa: älä käytä emaloidun astian kanssa metallisia työvälineitä ja varo nopeita lämmönvaihteluita – esimerkiksi jäisten ainesten laittaminen savuavan kuumaan pataan voi vaurioittaa emalipintaa.

Muista myös, ettei kuumaan pataan saa koskaa kaataa kylmää vettä tai nostaa sitä jäähtymään suoraan esimerkiksi pakastimeen tai talvi-ilmaan. Kuuma pata kannattaa jäähdyttää ajan kanssa, minkä jälkeen se voidaan huuhdella esimerkiksi kylmällä vedellä tai siirtää pata pakkaseen.

Lisätietoja
SKU 21177260602430
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.