Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Le Creuset pyöreä 4,2 l volcanin (oranssi)

SKU
21177240902430

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

265,90 €

Le Creuset pata 4,2l (useissa väreissä)


Le Creuset valurautapata on monelle se kaikkein ikonisin pataklassikko, jonka näkeminenkin saa veden kielelle ja ajatukset herkullisiin pataruokiin.


Le Creuset -pata on monipuolinen keittiön työjuhta, joka säilyttää tasaisen lämpötilan pitkään ja on omiaan ruoanlaitossa, jossa ruokaa haudutetaan rauhassa matalalla lämpötilalla.


Oikein käytettynä ja huollettuna Le Creuset -pata kestää vuosikymmeniä, joten hankkimalla sen nautit mykistävän maukkaista pataruoista ja leivistä loppuelämäsi.


Paras apuväline Le Creuset -padalla ruskistamiseen ja hämmentämiseen on laadukas ja kuumuutta kestävä Le Creusetin oma silikoninen nuolija, eli spatula. Sillä saat kaavittua ja hämmennettyä todella helposti esimerkiksi lihat tai vihannekset  reunoja myöten ja paistotuloksesta tulee tasainen.


Voi pestä astianpesukoneessa. Tuotteella on elinikäinen takuu.


Padan halkaisija 24cm

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Le Creuset -pata

Ikoninen keittiöklassikko, Le Creuset -pata, säilyttää pitkään tasaisen lämpötilan, minkä vuoksi se on pitkään haudutettaville ruoille ykkösvaihtoehto.  Se on paras väline esimerkiksi mehevän pulled porkin valmistamiseen.  Pata on todellisuudessa äärimmäisen monipuolinen keittiöväline: se hoitaa niin padat, leivät, kastikkeet kuin hidasta kypsytystä vaativat lihatkin.

Kun valitsimme kauppamme valikoimaa, pohdimme tarkkaan, mikä olisi muodoltaan ja kooltaan parhaiten kotiin soveltuvan valurautapata. Päädyimme Le Creusetin 4,2 litraiseen pyöreään pataan, jossa valmistat herkullisen pataruoan jopa kuudelle henkilölle.

Tukevien kiinteiden kahvojen ansiosta täydenkin padan siirtely käy varmasti. Hyvien kahvojen lisäksi Le Creusetin padat ovat laatuvalmistajista kaikkein kevyimpiä suhteessa niiden tilavuuteen. Tästä on paljon hyötyä, kun siirtelee pataa, jossa on ruokaa isommalle porukalle.

Le Creuset on monelle patojen “graali”. Se on kaunis esine, josta on mukava tarjoilla ruokaa myös vieraille. Kerää varmasti katseet myös pöydällä säilytettäessä. Klassinen design ja upeat värit.

Le Creuset -pata sopii kaikille liesityypeille mukaanlukien grilli sekä kaasu- ja induktioliesi.

Emalointi

Emalointi suojaa pataa ruostumiselta ja estää makujen tarttumisen valurautapadan sisäpintaan. Valurautapata soveltuu myös ruoan säilytykseen, eikä sitä tarvitse öljytä, poiketen emaloimattomasta valurautapadasta.

Emaloinnin ansiosta Le Creuset -pata on helppo pestä astianpesuaineella. Koska emalipinta voi naarmuuntua, työvälineiksi sopivat puiset tai muoviset työvälineet.
Le Creusetin erikoiskestävä emalipinta vähentää harmillisia lohkeamia ja on helppo puhdistaa.

Le Creusetin historia

Le Creuset -padan historia juontaa juurensa lähes vuosisadan taakse. Ranskalaiset Armand Desaegher ja Octave Aubecq toivat markkinoille emaloidun valurautapadan. Le Creusetin luonteenomainen ”liekkiväritys” oli mukana jo ensimmäisessä padassa, joka oli oranssin värinen (Volcanic).

Le Creusetin padat kunnioittavat pitkiä perinteitä. Nykypäivän Le Creuset on hyvin samanlainen kuin sata vuotta sitten. Kunnioitettava historia ja pettämätön laatu on tehnyt Le Creuset -valurautapadasta ikonisen klassikon, joka on vakiinnuttanut paikkansa myös modernissa keittiössä. Le Creusetin vuonna 1925 markkinoille tuoma valurautapata on saanut myös monet muut yritykset valmistamaan emaloituja patoja. Kaikkia asioita ei voi kuitenkaan kopioida: Le Creuset -pata on kaikkien valurautapatojen äiti – aito ja alkuperäisin pataklassikko.

Kun Le Creusetista on kyse, värejä ei voi unohtaa. Le Creuset -valurautapata on saatavissa meiltä seuraavissa väreissä: oranssipunainensininenkiiltävä musta ja valkoinen.

Le Creuset -valurautapadan käyttö

Le Creuset -pata on oikein käytettynä äärimmäisen kestävä ja säilyy perintönä jälkipolville. Jotta emalipinta säilyisi virheettömänä, kannattaa huomioida kuitenkin muutama asia.

Le Creuset -patojen emalipinta on erittäin laadukas ja kestävä, mutta sen kanssa ei silti tule käyttää metallisia työvälineitä. Myös nopeat lämpötilanvaihtelut saattavat vaurioittaa valurautapadan emalipintaa. Älä kaada kuumaan pataan kylmää vettä tai nosta kuumaa pataa jäähtymään suoraan esimerkiksi pakastimeen tai talviseen pakkasilmaan. Jos haluat pakastaa padan ruokineen, anna padan jäähtyä ensin huoneenlämmössä, ja siirrä pata vasta sen jälkeen pakkaseen.

Valurautapata on myös erinomainen leivonnassa. Esimerkiksi leivän paistaminen valurautapadassa tekee leivälle todella rapean kuoren ja ihanan pehmeän sisuksen. Nämä pataleivät muistuttavatkin paljon oikeassa leivinuunissa paistettuja leipiä.

Katso tarkemmat käyttöohjeet vieressä olevalta lisätiedot-välilehdeltä.

Lisätietoja
SKU 21177240902430
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.