Le Creuset Signature pyöreä pata 530cl CREME (valkoinen), 26cm, halkaisija

Tuotekoodi: 21177264814430

Le Creuset Signature pyöreä pata 530cl CREME (valkoinen), 26cm, halkaisija

Lisää kuvia

Pyöreä Le Creuset pata 5,3L


Viiden litran Le Creuset pata vetää sisäänsä viiden aikuisen satsin esimeriksi suurikokoisempaa siipikarjaa, perinteistä karjalanpaistia tai mitä ikinä juolahtaa mieleen. Sopii tietysti täysin ongelmitta myös pienempiin ruokamääriin.


Tämä reilumman kokoinen Le Creuset on monipuolinen keittiön työhevonen, joka on omiaan varsinkin hauduttamisessa ja pitkäkestoisessa ruoanlaitossa, mutta sopii erinomaisesti esimerkiksi pataleivän leivontaan.  • Erikoiskestävä emalipinta.

  • Maailman kevyin korkealaatuinen valurautapannu suhteessa tilavuuteen.

  • Voidaan pestä astianpesukoneessa.


Padan halkaisija 26cm


Ps. Le Creuset -padan kanssa lyömätön hämmennysväline on ehdottomasti Le Creusetin oma nuolija, eli spatula.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 229,90 €

Hinta: 299,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Le Creuset pata 5,3l

Le Creuset pata 5,3l on mitä parhain väline rauhalliseen haudutteluun. Se säilyttää tasaisen lämpötilan hyvin pitkään. Tämä valurautapata on myös erinomainen leivonnassa. Leivän paistaminen valurautapadassa tekee leivälle todella rapean kuoren ja ihanan pehmeän sisuksen. Kunnon pataleivät ovat hyvin lähellä leivinuunissa paistettuja leipiä.

Le Creuset padan emalipinta

Le Creuset -patojen emalointipinta on erityisen kestävää ja siihen syntyy vähemmän harmillisia lohkeamia. Emalointi sekä suojaa ja estää makujen tarttumisen padan sisäpintaan että estää ruostumista.  Pata soveltuu myös ruoan säilytykseen, eikä sitä tarvitse öljytä tai rasvapolttaa kuten emaloimatonta valurautapataa. Emalipinta on helppo puhdistaa ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Emalin kanssa käytettäväksi suosittelemme puisia ja muovisia työvälineitä.

Le Creuset -patojen historia

Le Creuset -padan historia juontaa juurensa lähes sadan vuoden päähän. Tuolloin ranskalaiset Armand Desaegher ja Octave Aubecq toivat markkinoille ensimmäisen emaloidun valurautapadan. Le Creusetin tunnusomainen ”liekkiväritys” oli mukana jo heti ensimmäisestä padasta lähtien, joka oli oranssin värinen (Volcanic).

Le Creusetin padat ovat säilyneet hyvin pitkälti samanlaisina läpi vuosikymmenten. Maineikas historia ja aina yhtä korkea laatu ovat tehneet Le Creuset -padoista myös modernin keittiön klassikon. Vuonna 1925 markkinoille tullut pata on saanut monet muutkin valmistajat emaloitujen patojen pariin. Le Creuset on kuitenkin monen mielestä se aito ja alkuperäinen emaloitu pata – täysin ansaitusti.

Patoja saa meiltä seuraavissa väreissä: oranssipunainensininenkiiltävä musta ja valkoinen.

Valurautapadan käyttö

Vaikka emalipinta on erittäin kestävä, muutama asia kannattaa muistaa: älä käytä emaloidun astian kanssa metallisia työvälineitä ja varo nopeita lämmönvaihteluita – esimerkiksi jäisten ainesten laittaminen savuavan kuumaan pataan voi vaurioittaa emalipintaa.

Muista myös, ettei kuumaan pataan saa koskaa kaataa kylmää vettä tai nostaa sitä jäähtymään suoraan esimerkiksi pakastimeen tai talvi-ilmaan. Kuuma pata kannattaa jäähdyttää ajan kanssa, minkä jälkeen se voidaan huuhdella esimerkiksi kylmällä vedellä tai siirtää pata pakkaseen.

Lisätietoa

Tuotenumero 21177264814430
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki