Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Le Creuset Heritage uunivuoka, Black (musta)

SKU
91001533140000

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

99,90 €

Designklassikern Le Creuset Heritage ugnsform med lock är en av kökets elegantaste föremål. Ugnsformen passar såväl för matlagning i ugnen som serveringskärl för snygga dukningar.


Le Creusets ugnsform är garanterat en blickfångare och pricken på i vid varje bjudning. Ugnsformen håller maten varm också långt efter att den tagits ur ugnen.


Detta är det absoluta valet när du vill umgås med dina gäster samtidigt som maten nästan lagar sig själv i ugnen. 

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Ugnsform med lock

Le Creuset Heritage ugnsform med lock i stenkeramik är utformad för all matlagning som fordrar exempelvis lång kokning vid låg temperatur. Ugnsformen tål en temperatur på 260°C vilket gör att den också lämpar sig för heta ugnar. Le Creusets ugnsform går också att använda i mikron.

Le Creuset Heritage ugnsform har fem års garanti, och rätt använd håller den också länge efter att garantin upphört. Detta kan vara den sista ugnsformen du någonsin behöver köpa tack vare hållbarheten och den tidlösa designen.

Locket håller maten varm även efter att du tagit formen ur ugnen. Le Creusets Heritage ugnsform är perfekt för matlagning vid långa middagsbjudningar då kocken själv kan sitta vid bordet utan att behöva slava i köket. 

Ugnsformen passar utmärkt som serveringskärl för till exempel sallader och det går bra att baka formbröd i den. Ugnsformen är verkligen mångsidig, både för matlagning och servering.

Le Creuset ugnsform

Le Creusets ugnsform med lock och gjutjärnsgrytor är ikoniska klassiker i köket och de finner lätt sin plats både för fina bjudningar och vardagsmiddagar samt allt där emellan.

Le Creusets ugnsform finns tillgängliga i tre olika färger: blank svart, röd samt orange.

Ugnsformens storkek är 33 x 23 cm.

Att observera vid användning i ugn

Häll inte vätska i en het form. Låt ugnsformen svalna cirka 10 minuter innan du häller på vätska. För snabba temperaturväxlingar kan skada formen. Undvik också andra "värmechocker", så som att lägga en varm ugnsform i frysen. Lägg en kall ugnsform i en kall ugn och låt den värmas upp samtidigt som ugnen.

Om du använder ugnsformen under grillmotstånd ska det vara ett avstånd på minst 6,5 cm mellan motståndet och formen.

Le Creusets ugnsform med lock går att använda i mikron. Observera att ugnsformens handtag kan bli mycket heta, speciellt om du täcker formen med folie.

Le Creusets ugnsform tål diskmaskin, men det bästa resultatet uppnås om du efter användning blöter formen i såpavatten cirka 10-20 minuter och därefter diskar den för hand med diskborste eller tvättsvamp.

Ugnsformen får inte användas på grill, öppen eld eller på ugnens botten.

Lisätietoja
SKU 91001533140000
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.