Le Creuset Heritage uunivuoka, Volcanin (Oranssi)

Tuotekoodi: 91001533090000

Le Creuset Heritage uunivuoka, Volcanin (Oranssi)

Lisää kuvia

Upea keittiön designklassikko Le Creuset Heritage uunivuoka kannella on yksi keittiön näyttävimmistä astioista joka sopii niin ruoanlaittoon uunissa kuin tarjoiluastiaksi tyylikkäisiin kattauksiin.


Le Creuset uunivuoka onkin takuuvarma katseen kiinnittäjä ja kruunaa kattauksen kuin kattauksen. Uuni vuoka pitää ruoan lämpimänä viellä pitkään senkin jälkeen kun vuoka on nostettu uunista.


Tämä onkin ehdoton hankinta kun haluat vapauttaa itsesi pitkissä illanvietoissa vieraiden kanssa seurusteluun, samalla kun ruoka valmistuu itsestään uunissa tarjoiluun upeasti sopivassa astiassa.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
99,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Uunivuoka kannella

Le Creuset Heritage kivikeramiikka uunivuoka kannella on suunniteltu kaikkeen ruoanlaittoon joka vaatii esimerkiksi pitkää haudutusta uunissa matalilla lämpötiloilla.  Uunivuoka kestää 260°C lämmön, joten sitä voidaan käyttää myös erittäin kuumassakin uunissa. Le Creuset´n kivikeramiikka -uunivuokaa voidaan käytää myös mikroaaltouunissa.

Le Creuset Heritage uunivuoalla on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu, ja oikein käytettynä uunivuoka kestää viellä pitkään tämänkin jälkeen. Tämä voikin olla viimeinen uunivuoka jonka tarvitset hankkia kotiisi, sen kestävyyden ja ajattoman upean muotoilunsa vuoksi.

Uunivuoka kannella pitää ruoan lämpimänä viellä pitkään senkin jälkeen kun ruoka on nostettu uunista. Le Creuset Heritage vuoka onkin erinomainen ruoanlaitto- ja tarjoiluastia pitkiin illanviettoihin, jossa kokki haluaa osallistua seurusteluun keittiössä hääräämisen sijasta.

Uunivuoka toimii myös upeana tarjoiluastiana esimerkiksi salaateille ja siinä valmistettu vuokaleipä, on herkullinen sen rapean kuoren ja pehmeän sisuksen ansiosta. Vuoka onkin yksi monipuolisimmista keittiötarvikkeista, sen ruoanlaiton ja tarjoilun muunneltavuuden ansiosta.

Le Creuset uunivuoka

Le Creuset uunivuoka kannella ja valurautapata ovat keittiön ikuisia klassikoita, jotka löytää paikkansa juhlakattauksista mökillä tehtyihin lihapatoihin, ja kaikkeen siltä väliltä.

Le Creuset uunivuoka on saatavilla verkkokauppamme varastosta kolmessa eri värissä; kiiltävän musta, punainen sekä oranssi.

Uunivuoan koko on 33 x 23 cm

Huomioitavaa uunivuoan käytössä

Elä täytä astiaa nesteellä kun vuoka on kuuma. Anna kuuman vuoan jäähtyä n. 10 min ennen nesteen kaatamista. Liian nopeat lämpötilan vaihtelut saattavat vioittaa astiaa. Vältä myös muita “lämpöshokkeja”, kuten astian siirtämistä suoraan pakastimesta uuniin. Laita jäädytetty astia kylmään uuniin ja anna sen lämmetä samaan aikaan uunin kanssa.

Jos käytät astiaa grillivastuksen alla, huolehdi että vastuksen ja astian välissä on vähintään 6,5 cm turvaväli.

Le Creuset uunivuoka kannella sopii käytettäväksi mikroaaltouunissa. Huomioi että astian kahvat saattavat kuumeta, erityisesti silloin jos peität astian kelmulla.

Le Creuset uunivuoan voi pestä astianpesukoneessa, mutta parhaan tuloksen saat kun liotat vuokaa käytön jälkeen 10-20 minuuttia saippuavedessä, jonka jälkeen peset astian normaalisti muovisella tiskiharjalla tai naarmuttamattomalla sienellä.

Uunivuokaa ei saa käyttää grillissä, avotulella tai suoraan uunin pohjalla.

Lisätietoa

Tuotenumero 91001533090000
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki