Leipäveitsi, Arcos, 20cm

Lisää kuvia

Leipäveitsi, Arcos, 20cm

Tuotekoodi: EDU282104


  • Ammattilaislaatuinen 20cm leipäveitsi

  • Valmistettu Espanjassa Arcosin toimesta, joka on tehnyt veitsiä jo vuodesta 1754

  • Arcosin omaa Nitrum® -terästä, joka on markettiveitsiä huomattavasti kovempaa, mutta samalla myös kestävämpään (Rockwell C56)

  • Hyvin tasapainotettu

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: : 0,00 €

Leipäveitsi, Arcos, 20cm   +25,90 €

Tuotekuvaus

Lupauksemme, että vain paras on riittävän hyvää, tarkoittaa sitä että etsimme ja testaamme jokaiseen hintaluokkaan parhaan mahdollisen tuotteen.Tämä espanjalaisen perinteisen veitsivalmistaja Arcosin leipäveitsi täyttää vaatimuksemme ollen erinomaisen hinta-laatusuhteen ammattitason veitsi. Jos japanilaiset kokkiveitset menevät yli budjettisi, tämä tasapainoinen 20cm leipäveitsi on oikea valinta.

Arcos veitsien terä on valmistettu erittäin kovasta teräksestä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Sen ansiosta veitsi on teroitettavissa erittäin teräväksi ja pitää terävyytensä pitkään. Tavallisesti edullisen hintaluokan keittiöveitset on valmistettu C50-C55 luokan teräksestä, joka on siis pehmeämpää kuin Arcosin käyttämä teräs. 

Arcos veitset

Arcos veitsiä on valmistettu Espanjassa Albaceten maakunnassa jo vuodesta 1745. Veitsissä yhdistyvät satojen vuosien veitsen taontamenetelmät ja modernit tuotantotavat. Yrityksen tuotteet ovat de Buyerin pannujen tapaan tehty ammattikeittöiden tarpeisiin, joten kuluttajilta Arcosin suorastaan edulliset laatuveitset ovat pysyneet visusti piilossa.Säästä ja osta ARCOS GIFTPACK LEIKKUULAUDALLA + 3 VEITSELLÄ

Giftpackissa saat mukana tarjoushintaan leikkuulaudan lisäksi laadukkaat Arcos-veitset

Cinque Terre

Lisätietoa

Tuotenumero EDU282104
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki