Lettupannu De buyer, valitse koko 24/26cm

De Buyer Mineral B lettupannu on PARAS valinta, kun haluaa nauttia täydellisistä letuista myös kotona. Tällä pannulla paistetut ohukaiset eivät kalpene tippaakaan parhaimmillekaan “muurinpohjaletuille”. 



Kaksi eri kokoa 24cm ja 26cm -> valitse alta omasi! Tämä pannu sopii hyvin mihin tahansa paistamiseen, joka ei vaadi korkeita laitoja.


Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna, vaan kyseessä on varauksetta loistava tuote.Osta nyt peruspannun hintaan aito ranskalainen huippupannu, jota ei saa rikki millään. MYÖS INDUKTIOLLE!



Muista hankkia myös tuubi silavaa ja De Buyer paistinlasta samalla kertaa!




Sku: EDU5615

0,00 €

Lettupannu De buyer, valitse koko 24/26cm

Tuplaklikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Lettupannu De buyer, valitse koko 24/26cm

Tuotekoodi: EDU5615

Lettupannu De buyer, valitse koko 24/26cm 4 13

De Buyer Mineral B lettupannu on PARAS valinta, kun haluaa nauttia täydellisistä letuista myös kotona. Tällä pannulla paistetut ohukaiset eivät kalpene tippaakaan parhaimmillekaan “muurinpohjaletuille”. 



Kaksi eri kokoa 24cm ja 26cm -> valitse alta omasi! Tämä pannu sopii hyvin mihin tahansa paistamiseen, joka ei vaadi korkeita laitoja.


Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna, vaan kyseessä on varauksetta loistava tuote.Osta nyt peruspannun hintaan aito ranskalainen huippupannu, jota ei saa rikki millään. MYÖS INDUKTIOLLE!



Muista hankkia myös tuubi silavaa ja De Buyer paistinlasta samalla kertaa!




Saatavuus: HETI varastosta, toimitusaika 1–2 arkipäivää

Alkaen: 36,90 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Hyvä lettupannu

Jotta letuille saadaan tasainen kaunis paistopinta, letut kannattaa paistaa pinnoittamattomalla lettupannulla, joka jakaa lämmön tasaisesti koko pannun pohjan alueelle. Yksi parhaista lettupannuista onkin hiiliteräksinen lettupannu, joka sopii kaikille lämmönlähteille induktiosta avotuleen. Lettutaikinan ohella hyvä lettupannu on onnistumisen kannalta  tärkein osatekijä. Hyvä lettupannu on matalareunainen ja riittävän laakealla pohjalla varustettu.

Huom! Koska lettupannu on hyvin matalaprofiilinen, suosittelemme välttämään pannun todella kovaa kuumennusta niin, että kahvaosa on kuuman levyn päällä. Kahvan pinnoite ei kestä yli 200 asteen lämpötiloja. Emme myöskään suosittele lettupannua käytettävän uunissa, juuri tuosta samasta syystä. Olethan siis tarkkana erityisesti induktioliedellä pannua käyttäessäsi!

De Buyer Mineral B lettupannu on saatavilla kahdessa eri koossa 24 cm ja 26 cm.

Katso myös blinipannu, jos haluat tehdä pikkulettuja.

Koko (24cm / 26cm)

  • Ulkohalkaisija: 24cm / 26cm
  • Pohjan halkaisija: 21cm / 23cm
  • Korkeus: 1,45cm / 1,5cm
  • Seinämävahvuus: 2,5mm / 2,5mm
  • Paino: 1,13kg / 1,133

Suolainen vai makea

Lettuja voi valmistaa niin alkuruoaksi, pääruoaksi kuin jälkiruoaksikin. Vaihtelemalla letun kanssa tarjoiltavia lisäkkeitä saat letusta erittäin monipuolisen ruokalajin. Kannattaa kokeilla suolaisia täytettyjä lettuja (crepes) oman makusi mukaan täytettyinä. Täytteiksi käy melkein mitä tahansa: kasvikset, juustot, lihat jne. Lettujen avulla saat helposti ylijääneet raaka-aineet syötyä parempiin suihin, sillä niiden kanssa on vain mielikuvitus rajana. Toki perinteinen letut ja jäätelö on takuuvarma herkku, joka maistuu parhaiten kesällä terassilla grillissä paistettuna.

 

de buyer lettupannu

 

  

 

Lettutaikina

Lettutaikinaan kannattaa käyttää karkeaa tai puolikarkeaa vehnäjauhoa, jotta jauhot eivät paakkuunnu. Voit kokeilla korvata osan jauhoista myös muilla jauhoilla kuten ruis- tai spelttijauhoilla. Taikinaa valmistetettaessa on tärkeä huolehtia riittävän pitkästä turpoamisajasta, jotta lettutaikinaan muodostuu oikeanlainen koostumus.

Yleisin virhe lettujen paistossa on liian kuuma pannu. Letut tulee paistaa juuri oikealla lämpötilalla, joka yleensä löytyy vasta ensimmäistä lettua paistettaessa. Yleensä pannu on aluksi liian kylmä ja ensimmäinen lettu jää veteläksi. Hiiliteräspannun johtaa niin hyvin lämpöä, että sillä löytää helpommin oikean lämpötilan.

Rapea ja maukas pinta vaatii aina paistorasvaa. Parhaan lopputuloksen saat ihan perinteisellä voilla, jota kannattaa käyttää reilusti. Kiinnitä huomiota myös käytettyyn taikinan määrään: letuista kannattaa tehdä ohuita. Silloin letusta saa rapeamman ja siihen muodostuu kaunis ja hyvänmakuinen “pitsireunus”.

Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään kulhossa ja anna lettutaikinan turvota n. 1/2 tuntia ennen lettujen paistamista.

  • 5 dl maitoa
  • 2 dl jauhoja
  • 2 kananmunaa
  • ripaus suolaa
  • halutessasi ripaus sokeria

Hiiliteräspannu ja sen huolto

Hiiliteräksinen paistinpannu vaatii aluksi rasvapolton, jotta siihen muodostuu tarttumattomuuspinta. Voit lukea rasvapoltosta ja hiiliteräspannun käytöstä täältä.

De Buyer - arvostettu hiiliteräspannu valmistaja

De Buyer on yksi maailman arvostetuimmista hiiliteräspannujen valmistajia, jonka tuotteita käyttävät alan ammattilaiset ympäri maailmaa. De Buyer on valmistanut Ranskassa hiiliteräspannuja jo vuodesta 1830. Pannut valmistetaan Ranskassa kierrätysmetallista, joten ne ovat erittäin pitkän käyttöikänsä ja käytettyjen raaka-aineiden takia todella ekologisia.

Hanki halvan pannun hinnalla suoraan maailman paras lettupannu! Tätä pannua voi käyttää melkein mihin tahansa paistamiseen, joka ei vaadi erityisen korkeita laitoja, joten tämä löytää taatusti käyttöä!

Lisätietoa

Tuotenumero EDU5615
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileRasvapoltto-ohje (149.1 KB)Lataa tiedosto

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.